Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Η ανάλυση του χθεσινού αγώνα!

Η ανάλυση του αγώνα που θα ακολουθήσει αφορά καθαρά προσωπικά εμάς!

Την ήττα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι γνώρισε η ΑΕΛ με 3-1 κόντρα στον πολύ νεανικό Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA. Η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και η δίκαιη ήττα ήταν δύο από τους λόγους που όπως φαίνεται ο Αλέξης Κούγιας θα σκεφτεί αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ΑΕΛ. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως έχει αδειάσει συναισθηματικά και προανήγγειλε εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο χθες είδαμε μια "άνευρη" ΑΕΛ που δεν μπορούσε να πατήσει στην περιοχή του Παναθηναϊκόυ. Η ομάδα ακόμα και την ώρα που το σκορ ήταν στο 0-1 έπαιζε πάσες στην άμυνα δίχως να βρει χώρο να "τρυπήσει" την άμυνα του Παναθηναϊκόυ με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Όπως είναι αυτονόητο όταν μέσα στην έδρα σου κόντρα στον όχι και τόσο όσο παλιά μεγάλο Παναθηναϊκό κλείνεσαι πίσω και δεν μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες ο προβληματισμός είναι έντονος. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ενός γηπέδου που τα άδεια καθίσματα είχαν υπερισχύσει για το δεύτερο 45λεπτο.

Όλοι πίστευαν πως η ΑΕΛ με καλύτερη ποιότητα από τον Παναθηναϊκό έχει σαφώς κάτι καλύτερο να μας δείξει αλλά η εικόνα ήταν ακριβώς η ίδια. Απανωτά λάθη στην μεσαία γραμμή καθόλου τρεξίματα και τα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού έκαναν "πλάκα" την άμυνα της ΑΕΛ που συνεχώς έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η κρίση των παικτών:
Κρίστινσον: Έχει δεχτεί έως τώρα 4 γκολ σε 3 παιχνίδια καθόλου καλός απολογισμός για τερματοφύλακα.

Καρανίκας: Πολλές φορές ξεχασμένος στην επίθεση έτρεχε να μαρκάρει τις μπαλιές των παικτών του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έπαιζαν συνεχώς απο την μεριά του.

Γρομητσάρης: Δεν είναι ποδοσφαιριστής για να μπει στο βασικό σχήμα. Κακό αμυντικό δίδυμο με τον έτερο κεντρικό αμυντικό Αλεξάντερ Γκοικοβιτς.

Γκοΐκοβιτς: Επίσης ένας αμυντικός που δεν πρέπει να ανήκει στο βασικό σχήμα. Εμφανείς οι απουσίες των Ζίζιτς και Μόρα.

Χούμπτσεφ: Τι να κάνει και ο Χούμπτσεφ που έχει παίξει 3/3 παιχνίδια. Το φωνάζουμε σε όλη την μεταγραφική περίοδο πως δεν μπορούμε να βασιστούμε στον Χούμπτσεφ.

Φατιόν: Δυναμικός για ακόμα ένα παιχνίδι αλλά πολλές φορές τα μαρκαρισματα του ξεφεύγουν από το αγωνιστικό πλαίσιο.

Μιλοσάβλιεβιτς: Παίκτης με μεγάλες δυνατότητες που όμως χθες όπως όλοι ήταν κάτω του μετρίου.

Σαχίτι: Γρήγορος και δραστήριος ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει μεγαλα πράγματα. Κακώς χθες βγήκε ως αλλαγή στο 45'.

Ντέλετιτς: Επίσης πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν γίνεται να τραβήξει όλη την ομάδα πάνω του.

Πίτι: Δεν ήταν ο Πίτι που είχαμε συνηθίσει στις πρώτες δύο αγωνιστικές αλλά είναι ποδοσφαιριστής με εμπειρία που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Μορσί: Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράματα αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η σωστή τροφοδότηση που μέχρι στιγμής δεν είχε.

Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά θέλουμε επιτέλους να δούμε μια ωραία ομάδα που θα την χαιρόμαστε όλοι και θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό έχει ανάγκη να δει ο Λαρισαίος φίλαθλος και όλα τα αλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε

Υ.Γ Δεν θέλαμε να κάνουμε κριτική σε κανέναν αλλά η χθεσινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου