Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ο κ. Κούγιας ούτε πουλά ούτε φεύγει από τη Λάρισα"

Όπως είναι γωστό 50 περίπου κουκουλοφόροι νεαροί, οι περισσότεροι Αλβανοί, υποκινούμενοι από εντός και εκτός των φυλακών κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις εμπορίας ναρκωτικών και εγκλημάτων κατά της ζωής, προσπάθησαν χθες να εισέλθουν δια της βίας στο AEL FC ARENA, μετά από συγκέντρωση που διοργάνωσε μέσω ανακοινώσεων, τις οποίες αναδημοσιεύσαν τα sites Aelole, Arenalarissa και Sportlarissa, ο χωρίς καταστατικό και χωρίς ΔΣ και χωρίς διεύθυνση γραφείων και με λιγότερα από 50 μέλη αυτοαποκαλούμενος σύνδεσμος ΣΦΑ Αλκαζάρ, στον οποίο κυριαρχούν κακοποιοί Αλβανοί.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας υπό τον Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Τόλια, εν αντιθέσει με αντίστοιχη παράνομη συμπεριφορά στο παρελθόν, όταν τα ίδια πρόσωπα κατέστρεψαν πόρτες και μπήκαν στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ, όπου και προσδωκούσαν ατυχές αποτέλεσμα και τότε με εντολές του κ. Αγάκου, αντί να τους συλλάβουν, τους συνόδευσαν ακόμη και στο σημείο που έκαναν τις καταστροφές χωρίς να συλλάβουν ούτε έναν, έδρασε κατάλληλα και συνέλαβε 6 από αυτά τα κακοποιά στοιχεία.

Η ΑΕΛ και η νομική της υπηρεσία θα ζητήσει να συσχετιστεί ο φάκελος της συγκεκριμένης δικογραφίας με αυτή που έχει αρχίσει να σχηματίζεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, μετά τις καταγγελίες με ονοματεπώνυμα από τον κ. Κούγια για κακουργηματική εκβίαση του ίδιου και του γιού του (μέσω των ομάδων στο facebook "Κούγια δώστα πούλα", "Λευτεριά στην ΑΕΛ" και "Crimson Defenders") και θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία, παρακολουθώντας και με δικηγόρο την εξέλιξη της χθεσινής υποθέσεως.

Τις επόμενες ημέρες η νομική υπηρεσία της ΑΕΛ θα καταθέσει τη μήνυση για την κακουργηματική εκβίαση εις βάρος των προσώπων που με μαχαίρι αλλά και με τη συνοδεία ενός ροντβάιλερ (φωτογραφία του προσώπου που κρατούσε τον σκύλο έχουμε), μπήκαν παράνομα στα γραφεία της ΑΕΛ με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον κ. Κούγια και να τον εκβιάσουν για να αποχωρήσει και να μεταβιβάσει τις μετοχές του σε παλιούς ιδιοκτήτες, οι οποίοι προσπαθούν πιέζοντας τον κ. Κούγια να την αγοράσουν με ελάχιστα χρήματα, όπως πρόσφατα αποκάλυψε με ολοσέλιδο δημοσίευμα της η έγκριτη εφημερίδα Live Sport.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το σπάσιμο του αποστήματος πρέπει να γίνουν αντιληπτά δύο πράγματα:

1. Ο κ. Κούγιας ούτε πουλά ούτε φεύγει από τη Λάρισα, έστω και αν υποχρεώθηκε από την αδιαφορία της διοικούσας επιτροπής του Αλκαζάρ να πληρώσει 1.750.000€  σε 4 χρόνια στην ιδιωτική επιχείρηση γηπέδου Πηλαδάκη (400.000€ μόνο φέτος).

2. Σε αυτό το πανάκριβο γήπεδο που ευελπιστούμε ότι σύντομα θα περιέλθει στην περιουσία είτε του δήμου Λαρισαίων είτε του ελληνικού κράτους θα βλεπουν τους αγώνες της  ΑΕΛ μόνο αγνοί καθαροί οπαδοί με τα εγγόνια και τα παιδιά τους και δεν θα έχουν θέση ούτε επαγγελματίες οργανωμένοι ΑΕΛΑΡΕΣ ούτε κακοποιά στοιχεία με φωτοβολίδες που σκοτώνουν, με κροτίδες που τρομάζουν τα μικρά παιδιά και με καπνογόνους πυρσούς που μας ανάγκασαν να πληρώσουμε στην ΕΠΟ τα τελευταία 3 χρόνια 450.000€ σε πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου