Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ήττα για την ΑΕΛ, 2-0 απο τον Άρη

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΛ στο κατάμεστο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Άρη. Οι βυσσινί θα γυρίσουν με άδεια χέρια πίσω στην Λάρισα παίζοντας ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

Ο Άρης ήταν ο πρώτος χρονικά που απείλησε την εστία του Κρίστινσον ωστόσο στο πρώτο 20' λεπτό η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και περιόρισε τους γηπεδούχους.

Δύο ευκαιρίες στην συνέχεια για τον Άρη ήταν η αιτία που η ΑΕΛ κλείστηκε στην άμυνα και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το ημίχρονο έληξε στο 0-0 με τον Άρη να είναι ελάχιστα καλύτερος.

Στο δεύτερο 45' λεπτό και μέχρι το 80' ακολούθησε ο μονόλογος του Άρη που είχε το πάνω χέρι της αναμέτρησης. Μετά από δύο κλασσικές ευκαιρίες με Ντιγκινί και Γιουνές ο δεύτερος με το σώμα μετά από σέντρα ανοίγει το σκορ για τον Άρη στο 71'.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (75') μετά από κακή λειτουργία της άμυνας της ΑΕΛ έρχεται το 2-0 απο τον Ντιγκινί που έμελε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ "ξύπνησε" στο 80' με την είσοδο του Μορσί ο οποίος δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά ήταν ήδη αργά.

Αξιοσημείωτη είναι η χαμένη ευκαιρία του Γκοΐκοβιτς με την έναρξη του δευτέρου μέρους που σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-1 για την ΑΕΛ.

Το τελικό αποτέλεσμα έφερε στους γηπεδούχους ένα ακόμα τρίποντο (6β) ενώ στην ΑΕΛ την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (3β).


Οι συνθέσεις:

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Βέλεθ, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ματίγια (81′ Μενέντες), Μπάσα, Γκάμα (85′ Ναζλίδης), Ντιγκινί (77′ Γκολάσο), Γκαρσία, Γιουνές.

Στον πάγκο έμειναν οι: Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Ινζόγλου.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σαχίτι (46′ Καρανίκας), Ντέλετιτς (76′ Μόρσι), Κούνιτς (65′ Νούνιτς), Γκοϊκοβιτς.

Στον πάγκο έμειναν οι: Γκέκας, Τριποτσέρης, Μπάλλας, Μόρσι, Λεοζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου