Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης (5η αγωνιστική - 18:15)

Τον Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (18/10) στο Αλκαζάρ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Στόχος για τους «βυσσινί» είναι η πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα όπως ο Αστέρας.

Η ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την περασμένη εβδομάδα και οι δύο ομάδες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις. Η ΑΕΛ ήρθε 1-1 με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Αλκαζάρ ενώ ο Αστέρας επικράτησε με 5-1 του Απόλλων Σμύρνης.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Γλυνός, Γκοτζαμανίδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Σπάρβ, Χαλάτσης, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Πινακάς, Τόρζε, Τρούγιτς, Πλατέλλας, και Ζαχαράκης.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνο, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ορόθκο, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι και Αλί Μπάμπα.

Προϊστορία:

Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου. Η ΑΕΛ μετρά πέντε νίκες, ο Αστέρας Τρίπολης τέσσερις ενώ τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον Σύνδεσμο Κυκλάδων ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Κολλιάκος (Αθηνών) ενώ τέταρτος θα είναι ο Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Παπαδόπουλος από την Σύνδεσμο Μακεδονίας με AVAR τον Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 18:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου