Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Με δυο παίκτες παραπάνω η ΑΕΛ πήρε βαθμό στον Βόλο!

Τον βαθμό της ισοπαλίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου απέναντι στον ΝΠΣ πήρε η ΑΕΛ καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1.

Σε ένα θεσσαλικό παιχνίδι που τα είχε όλα, όπως πέναλτι, δύο αποβολές αλλά και πολύ ένταση και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-1 που διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πινακάς στο 50'.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά και πίεσε από την αρχή ωστόσο περίπου στο 20' η ΑΕΛ ισορρόπησε την κατάσταση, κράτησε μπάλα και δημιούργησε και ευκαιρίες. Μάλιστα ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε και το 0-1 ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από χρήση VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι με τον Πινακά όπου ευστόχησε για το 0-1. Εκτός αυτού όμως ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μήτογλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα ο Βόλος με παίκτη λιγότερο ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να ισοφαρίσει, η ΑΕΛ κλείστηκε πίσω εντελώς αδικαιολόγητα και οι γηπεδούχοι με τον Δουβίκα στο 84' έκαναν το 1-1.

Λίγο μετά την ισοφάριση ήρθε η δεύτερη αποβολή του αγώνα πάλι για παίκτη του Βόλου και πιο συγκεκριμένα τον Ριένστρα ο οποίος πήγε με τις τάπες πάνω στον Σετσέροβιτς και αποβλήθηκε δίκαια με απευθείας κόκκινη.

Στα λίγα λεπτά που απέμεναν και με την ΑΕΛ με δύο παίκτες παραπάνω οι «βυσσινί» πίεσαν αλλά ήταν πλέον αργά.

Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε στις δύο ομάδες από έναν βαθμό κάτι που φυσικά δεν αρέσει στην ΑΕΛ που είχε αριθμητικό πλεονέκτημα αλλά κατάφερε να μην πανηγυρίσει ούτε τώρα την νίκη.

Οι συνθέσεις:

Βόλος ΝΠΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Ντεντάκης (69΄ Γκουαροντένα), Μπαριέντος, Ριένστρα, Μαρτίνες (69΄ Μπαρτόλο – 88΄ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (46΄Τσοκάνης), Δουβίκας (88΄Κιάκος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Φιλίπ (80 Μαϊδανός) Ηλιάδης (89΄Κωστή), Μιχαήλ, Μπέρτος, Σπαρβ, Μούζεκ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (62΄ Σεσέροβιτς) Πλατέλλας (62΄ Ντουρμισαϊ), Πινακάς (80΄ Τόρζε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου