Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Βόλος ΝΠΣ - ΑΕΛ (7η αγωνιστική - 17:15)

Στο Βόλο από τον Βόλο ΝΠΣ φιλοξενείται σήμερα Σάββατο (31/10) η ΑΕΛ που θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει και βαθμολογική ανάσα και θα ανεβάσει γενικότερα την ψυχολογία της ομάδας.

Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο, ο Βόλος φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας κάτω από τον Άρη και αποτελεί ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος έχοντας ένα αξιόλογο ρόστερ.

Τα λόγια του Μιχάλη Γρηγορίου μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ήταν σαφή, «Ξεχνάμε τι έχει γίνει και ξεκινάμε από την αρχή» αυτό το restart θα ψάξει να κάνει σήμερα η ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα πριν δύο εβδομάδες στο Αλκαζάρ από τον Αστέρα με 1-3, ενώ ο Βόλος πήρε τον βαθμό πριν μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1).

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Φίλιπ, Σετσέροβιτς, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάα, Πινακάς, Τόρζε, Πλατέλλας, Γιουνές και Ντουρμισάι.

Η αποστολή του Βόλου ΝΠΣ:

Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Περέα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Ουάρντα και Δουβίκας.

Προϊστορία:

Ο Βόλος έχει φιλοξενήσει μόλις μία φορά την στο παρελθόν με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0.

Διαιτητής:

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Τζοβάρας από την Φθιώτιδα.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Κοτσάνης από τον Σύνδεσμο Δράμας με AVAR τον Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου