Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

«Η ΑΕΛ θα παραμείνει για πάντα στην κορυφή»

Ήταν η μεταγραφή του Μόρα, ήταν η μεταγραφή του Γκόλια, ήταν η μεταγραφή του Μπάλλα, ήταν η μεταγραφή του Γλύκου, ήταν η μεταγραφή του Αθανασιάδη, ήταν η μετακόμιση στο AEL FC ARENA.

Όλα αυτά καθιστούν τον Απόλλωνα Λάρισας μια δυνατή ομάδα που θα αγωνίζεται σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ελλάδας, το AEL FC ARENA.

Κανείς δεν μπορεί να έχει αμφιβολίες για το τι πάει να κάνει ο Απόλλων. Πάει να δημιουργήσει μια ομάδα που όχι μόνο θα προσπαθήσει να πετύχει μια άνετη παραμονή στο πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά κατ' εμέ θα διεκδικήσει γιατί όχι και μία άνοδο.

Το θέμα φυσικά δεν είναι αν θα πετύχει το πρότζεκτ, μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Εκεί που θέλουμε να σταθούμε είναι σε αυτά που διατυμπανίζουν ορισμένοι άνθρωποι του Απόλλωνα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη εκμεταλλευόμενοι αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΛ και φυσικά την κακή της πορεία έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Με μεταγραφές επιπέδου Super League 1 (υποκειμενικό είναι αυτό) πέρα από την προσπάθεια τους να ανέβει επίπεδο ο σύλλογος κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να «εκθρονίσουν» την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος, των δύο κυπέλλων, των μεγάλων εξόδων στην Ευρώπη πιστεύουν ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο ο Απόλλων να κατακτήσει την θέση της ΑΕΛ, πραγματικά ανήκουστα πράγματα!

Για να τελειώνει εδώ η υπόθεση, κανείς δεν μπορεί να βγάλει από την καρδιά του την ΑΕΛ ακόμα και αν στο μέλλον ο Απόλλων αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία από τους «βυσσινί» (στην χειρότερη περίπτωση).

Στις φλέβες μας θα κυλά για πάντα αίμα βυσσινί, αυτή η πόλη ζει και αναπνέει για την ΑΕΛ, όπως και η ΑΕΛ ζει και αναπνέει από αυτή την πόλη.

Μάταιο να τεθεί θέμα σύγκρισης των δύο συλλόγων είτε τώρα, είτε στο μέλλον.

Η ΑΕΛ θα είναι η αγαπημένη μας ομάδα και ο Απόλλων θα παραμείνει πάντα η δεύτερη ομάδα της Λάρισας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου