Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Η ενημέρωση που μας έγινε: «Εξέδωσε κανονικά ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ»

Πρώτοι εμείς μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού φιλικού αναδείξαμε το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με την δημοσιογραφία της Λάρισας.

Σήμερα λοιπόν μετά από μια ημέρα μας ήρθε μια ενημέρωση από άνθρωπο που βρίσκεται στον περίγυρο της ΠΑΕ ΑΕΛ (δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε όνομα, ωστόσο τον ευχαριστούμε) ο οποίος μας διευκρίνισε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε κανονικά ανακοίνωση για διαπίστευση δημοσιογράφων σε μια «ομαδική επικοινωνίας» που διαθέτει η ΠΑΕ ΑΕΛ για να επικοινωνεί με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και τα σαιτ όλης της πόλης.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Παρακαλώ τους εργαζομένους των ΜΜΕ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αυριανό φιλικό αγώνα με τον Καραϊσκάκη στις 17:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ να αποστείλουν ως αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι αίτημα διαπίστευσης.
Θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως στους επίσημους αγώνες. 
Τα αιτήματα να αποστέλλονται στο info@aelfc.gr.

Ανταπόκριση, όπως μας μετέφερε ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, για να καλύψει το ρεπορτάζ του φιλικού έδειξε μόνο η εφημερίδα «Ελευθερία» και κανείς άλλος.

Οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε την ενημέρωση που μας έγινε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αλλά και για να ακουστούν όλες οι φωνές μετά την χθεσινή κατάντια. 

Αν οποιοσδήποτε άλλος, ο οποίος γνωρίζει τα γεγονότα, έχει διαφορετική άποψη παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Δεν παίρνουμε το μέρος κανενός, απλώς προσπαθούμε να ακουστούν όλες οι φωνές και ο καθείς να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Το χθεσινό συμβάν αποτελεί «μαύρη» μέρα για την δημοσιογραφία της Λάρισας και αυτό δεν αλλάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου