Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

«Η δημοσιογραφία της Λάρισας στα.. χειρότερα της»!

Η ΑΕΛ χθες Σάββατο (10/10) φιλοξένησε την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας στο Στάδιο Αλκαζάρ σε φιλική αναμέτρηση με σκοπό να κρατηθεί η ομάδα της ΑΕΛ σε αγωνιστικούς ρυθμούς εφόσον υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος αυτήν την εβδομάδα λόγω Εθνικών ομάδων.

Ένα φιλικό που πέρασε στην κυριολεξία απαρατήρητο από ολόκληρη την δημοσιογραφική κοινότητα της Λάρισας.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Είχαμε ενημερωθεί διαβάζοντας ένα τυχαίο σάιτ (όχι από την Λάρισα) ότι η ΑΕΛ δίνει φιλικό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Αποφασίσαμε λοιπόν να το δημοσιεύσουμε και στο blog μας αλλά και στην σελίδα μας στο Instagram, δύο μέρες πριν (σ.σ. 08/10).

Καθώς έφτασε η ημέρα του αγώνα συνεχίζαμε να μην βλέπουμε τίποτα που να αφορά την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας. Φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν όντως έχει προγραμματιστεί φιλικό ή αν πέσαμε θύματα απάτης. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με άνθρωπος που βρίσκονται στον περίγυρο της ΑΕΛ αλλά τίποτα. Άνθρωπος που εργάζεται στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας αρνήθηκε να απαντήσει στην πολύ απλή ερώτηση που του θέσαμε, αν η ΑΕΛ έχει φιλικό παιχνίδι.

Φτάνοντας λοιπόν στις 17:00 το απόγευμα (ώρα έναρξης του φιλικού) συντονιστήκαμε στο ραδιόφωνο της ΑΕΛ, στο ΑΕΛ Radio 104.8 αλλά τίποτα. Τραγούδια και μόνο τραγούδια.

Στην συνέχεια κάναμε μια βόλτα σχεδόν σε όλα τα αθλητικά σάιτ της Λάρισας για να δούμε αν έχει φιλοτιμηθεί κάποιος να κάνει έστω και μια αναφορά. Μάταια όμως. Βλέπετε η ημέρα ήταν Σάββατο και υπήρχε αγωνιστική δράση στα τοπικά του νομού οπότε ένα φιλικό της ΑΕΛ (ομάδα Super League) ήταν περιττό να καλυφθεί.

Δύο ώρες αργότερα και με το παιχνίδι να είχε λήξει ήμασταν έτοιμοι να ανοίξουμε τους «ορίζοντες» μας σε ιστοσελίδες από την Άρτα, δεν χρειάστηκε όμως. Μια απλή επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του Καραϊσκάκη Άρτας στο Facebook ήταν αρκετή για να πληροφορηθούμε τουλάχιστον το τελικό αποτέλεσμα της «άφαντης» φιλικής αναμέτρησης. Μετά από λίγο οι άνθρωποι του Καραϊσκάκη μας ενημέρωσαν και για τους σκόρερ. Για την ΑΕΛ ο Πινακάς και για την ομάδα της Άρτας ο Δερμιτζάκης.

Αυτό ήταν το χρονικό μιας ολόκληρης ημέρας όπου σάιτ της Λάρισας, άνθρωποι που τα διευθύνουν και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ σώπασαν μπροστά σε ένα φιλικό και πέρασαν ένα ήρεμο απόγευμα Σαββάτου χωρίς να ασχοληθούν με μια τυχαία φιλική αναμέτρηση της κορυφαίας ομάδα της πόλης.

Ευχαριστούμε την Α.Ε. Καραϊσκάκη Άρτας για την ενημέρωση που μας προσέφερε.

Όσο για τα άλλα ο καθείς να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου