Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

«Αδικαιολόγητος για πολλοστή φορά»

Όπως κάθε φόρα έτσι και τώρα όταν υπάρχει κάτι στην επικαιρότητα που χρίζει σχολιασμού δεν το αφήνουμε στην τύχη του.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όλους (θέλω να πιστεύω) τους οπαδούς και φίλους της ΑΕΛ και όχι μόνο όταν το μεσημέρι της Τετάρτης (30/09) δημοσιεύτηκε στο σαιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ η προσωπική δήλωση - σφοδρή επίθεση του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια προς το πρόσωπο κυρίως του Βαγγέλη Μόρα, του πρώην ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ΑΕΛ μέχρι πέρυσι.

Στροφή 180 μοιρών προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου που ουκ ολίγες φορές είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια. Όταν μάλιστα λες αυτά που λες μόλις συνέβη κάτι που δεν σου άρεσε σημαίνει ότι η λάσπη ήταν έτοιμη και τα «γλυκόλογα» παροδικά.

Αλήθεια, στο μέλλον πόσοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές, κυρίως Έλληνες που θα θελήσουν να συνεργαστούν με έναν άνθρωπο ξέροντας πως αν κάνουν κάτι θα μετατραπούν για αυτόν ως απόλυτο τίποτα.

Η λάσπη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μόρα εννοείται πως δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν. Χωρίς φυσικά να ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη είμαστε σίγουροι πως κανένα γεγονός δεν δικαιολογεί αυτή την επίθεση προς το πρόσωπο όχι μόνο του Βαγγέλη αλλά και προς όλων τον ποδοσφαιριστών που από την ΠΑΕ ΑΕΛ μετακόμισαν στον Απόλλων Λάρισας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου