Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, για τον αγώνα της ομάδας μας με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 18:15), θα ισχύσουν για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ημερήσιες ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ θα πρέπει να αποστείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aelfc.gr μέχρι την 12η μεσημβρινή της Πέμπτης 15/10/2020.

Ταυτότητες του ΠΣΑΤ και των Ενώσεων Συντακτών δεν θα ισχύσουν, ενώ κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά την λήξη της ανωτέρω προθεσμίας, ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από την αναγραφόμενη.

Οι διαπιστεύσεις θα εκδοθούν κατά προτεραιότητα και σύμφωνα με την εμβέλεια των ΜΜΕ, ενώ θα είναι περιορισμένες και ΜΟΝΟ ΜΙΑ για κάθε ένα από αυτά.

Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη θα παραμείνουν κλειστές, γι' αυτό και δεν θα εκδοθεί καμία διαπίστευση για τηλεοπτικά συνεργεία, πλην της Nova, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, ενώ διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εκδοθεί μόνο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ θα ενημερώσει για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων όλους τους αιτούντες, απαντώντας στον καθένα ξεχωριστά, στέλνοντας εκ παραλλήλου προς συμπλήρωση την υγειονομική φόρμα σε όσους τελικά διαπιστευθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου