Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Άξιζε την νίκη η ΑΕΛ, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Μανούχος!

Κρίμα και άδικο! Η ΑΕΛ στάθηκε αξιοπρεπέστατα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με την νίκη καθώς ισοφαρίστηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς στο 90+5', μετά από ένα εντελώς αδικαιολόγητο σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Ευάγγελο Μανούχο.

Η ΑΕΛ που κατά κύριο λόγο περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, προηγήθηκε με τον Ταχάρ στο 64' έπειτα από σέντρα του Γλυνού από τα δεξιά και παρέμβαση του Παπαγεωργίου με το κεφάλι.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ακόμα περισσότερο την ΑΕΛ που αμύνθηκε υποδειγματικά κατάφερε ωστόσο να ισοφαρίσει από μια στημένη φάση.

Ο Ηλίας Φυντάνης που δεν ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ λόγω τιμωρίας παρέταξε μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα που όπως φάνηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι το Αλκαζάρ απέκτησε και πάλι ένταση με τους οργανωμένους οπαδούς που είχαν νωρίτερα συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, να δίνουν το παρών στο παιχνίδι για να στηρίξουν την ομάδα.

Το 1-1 αφήνει σαφώς ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς σε τρεις εβδομάδες στην Τούμπα ωστόσο το εκτός έδρας γκολ των φιλοξενούμενων αλλάζει αρκετά τις ισορροπίες.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σουλούκος, Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γαρουφαλιάς, Ταχάρ (73’ Ηλιάδης), Γιάκος (62’ Συμελίδης), Κούστα (62’ Ακούνια), Μαυρίας (62’ Παπαγεωργίου Κ.), Γλυνός (82’ Μπαντιμπαγκά)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Λύρατζης (83’ Σίντκλεϊ), Ίνγκασον, Μιχάι, Τέιλορ, Εσίτι (63’ Κούρτιτς), Σβαμπ (75’ Μπίσεσβαρ), Μουργκ (63΄ Ζίβκοβιτς Α.), Καντουρί, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου