Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Πήρε στο φινάλε τον βαθμό η ΑΕΛ απέναντι στη Βέροια

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από την Βέροια στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι δίχως πολλές ευκαιρίες, ΑΕΛ και Βέροια προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν και ύστερα να φτάσουν σε κάποιο τέρμα που θα τους έδινε το τρίποντο.

Η ΑΕΛ «εγκλωβίστηκε» στα προσωπικά της λάθη και στις άσχημες εκτελέσεις των στημένων φάσεων, κομμάτια που η ομάδα θέλει βελτίωση.

Η Βέροια ούτε και αυτή από την πλευρά της απείλησε την εστία του Θεοδωρόπουλου και ο αγώνας όδευε (δίκαια) στο 0-0 προς το φινάλε.

Με την συμπλήρωση των 90 λεπτών η Βέροια «παγώνει» το Αλκαζάρ με γκολ του Φοφανά έπειτα από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Θεοδωρόπουλο.

Η ΑΕΛ ωστόσο είχε άμεση απάντηση στην αμέσως επόμενη φάση με τον Ακούνια και πήρε έστω τον βαθμό σε ένα ματς που δικαίως έληξε ισόπαλο.

Οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βέροια και έτσι η διαφορά των έξι βαθμών ανάμεσα στις δυο ομάδες παρέμεινε, με την ΑΕΛ ωστόσο να έχει κάνει και το ρεπό της.

Όπως και να έχει, σήμερα χάθηκε σημαντική ευκαιρία για την ΑΕΛ να έρθει σε άμεση επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη που και σήμερα δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας, έχασε σημαντικό έδαφος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Λάρισας κόντρα στον Απόλλων Πόντου εκτός έδρας το Σάββατο 11/12.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαϊδανός (64' λ.τρ Θ. Παπαγεωργίου), Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Ταχάρ (55' Νικολιάς), Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (71' Κ. Παπαγεωργίου), Συμελίδης (55' Γλυνός), Μπαντιμπανγκά (71' Γιάκος), Ακούνια.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (68' Ράμος), Μούργος (81' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (68' Φοφανά), Πασάς (86' Δημόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου