Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

«Τελεσίγραφο» σε Φυντάνη, μετράει μέρες!

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News

Καλημέρα σε όλους, καλημέρα σε όλη την Λάρισα, την ηλιόλουστη και ντυμένη στα χριστουγεννιάτικα αυτή πόλη.

Σήμερα, το «θέμα» μας είναι ο Ηλίας Φυντάνης, ο προπονητής των «βυσσινί» που η καρέκλα του τρίζει τον τελευταίο μήνα και η αντικατάσταση του μοιάζει να είναι θέμα χρόνου.

Αυτό άλλωστε σχεδόν επιβεβαιώθηκε και χθες στην ανακοίνωση - ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τους απόντες στα επόμενα παιχνίδια είτε λόγω τραυματισμών - από το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης - είτε λόγω covid 19.

Για τα τυπικά, εννέα στον αριθμό είναι οι ποδοσφαιριστές που τίθενται εκτός της διάθεσης του Ηλία Φυντάνη για τα παιχνίδια με Πιερικό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη και αυτοί είναι οι τραυματισμένοι: Κολομπίνο, Νικολιάς, Μπέρτος, Ζησούλης, Γρηγορόπουλος και Νίνο όπως επίσης και οι ταλαιπωρημένοι από κορονοιο: Κώστας Παπαγεωργίου, Μαιδανός και Γιάκος.

Και μπορεί οι Ζησούλης, Γρηγορόπουλος και Νίνο να μην είναι βασικά «γρανάζια» αλλά οι υπόλοιποι έξι έχουν αγωνιστεί και ως βασικοί στην ενδεκάδα του Ηλία Φυντάνη που δεν μπορείς να πεις ότι είναι και άκρως σταθερή. Προσαρμόζετε (ορθώς) ανάλογα τον αντίπαλο.

Με αυτές λοιπόν τις απουσίες, η ΠΑΕ ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κούγιας έδωσε «τελεσίγραφο» στον Ηλία Φυντάνη καθώς στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο προπονητής μας κ. Φυντάνης καλείται να πετύχει νικηφόρα αποτελέσματα στα παιχνίδια απέναντι στην ιδιαίτερα δυνατή ομάδα του Πιερικού στην Κατερίνη την Κυριακή, στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο ντέρμπυ της μεθεπόμενης Τετάρτης με την Ξάνθη»

Αν δηλαδή δεν καταφέρεις να κερδίσεις αύριο με τον Πιερικό στην Κατερίνη, τότε ίσως στο παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα στην Τούμπα η ΑΕΛ θα πάει με άλλον προπονητή.

Και άντε, καλά Πιερικό και Ξάνθη που είναι επιτακτική ανάγκη αν θες να επιστρέψεις στην διεκδίκηση της πρωτιάς στην SL2, αλλά και τον ΠΑΟΚ; Στην Τούμπα;

Το παιχνίδι με τον δικέφαλο του Βορρά ήταν εξ αρχής δύσκολο (έβαλε το χεράκι του και ο Μανούχος) πόσο μάλλον τώρα.

Βέβαια θα μου πείτε αγωνίστηκε κάποιος στην βασική ενδεκάδα από τους τωρινούς απόντες στο πρώτο ματς στη Λάρισα; Μόνο ο Μαιδανός και ο Γιάκος. Και η ενδεκάδα που από όσο μάθαμε επέλεξε ο Ηλίας Φυντάνης σε συνεννόηση με τον Αλέξη Κούγια και το κοουτσάρισμα του Μιχάλη Ζιώγα από τον πάγκο οδήγησαν την ΑΕΛ σε μια θετική εμφάνιση αλλά δυστυχώς ο Μανούχος είχε άλλη άποψη.

Εν πάση περιπτώσει, κατά την ταπεινή μας άποψη θεωρούμε δύσκολο η ΑΕΛ να κάνει το 3 στα 3 σε αυτά τα παιχνίδια, άρα συνεπώς θεωρούμε και δύσκολη την παραμονή του Ηλία Φυντάνη στον «ηλεκτρικό» πάγκο της ομάδας.

Για αντικαταστάτη; Κάτι ακούγεται από Κρήτη μεριά αλλά θα σας γελάσω. Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου