Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ποιος ΠΑΟΚ, ποια Ξάνθη, ποια SL2 και ποια ΑΕΛ;

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News

Καλό μεσημέρι σε όλους! Τι μέρα ξημέρωσε και σήμερα. 

Μεγάλη πίκρα η χθεσινή ήττα - αποκλεισμός της ομάδας μας από την συνέχεια του κυπέλλου κυρίως λόγο της αξιοπρεπέστατης εμφάνισης και για το γεγονός ότι μπορούσε στο 65' με τον Όγκμποε να «κλειδώσει» την πρόκριση μέσα στην Τούμπα και να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Δεν συνέβη και μείναμε με το «γιατι;;».

Ας αφήσουμε όμως το ματς του κυπέλλου που ήδη πέρασε σε δεύτερη μοίρα, σε αυτή την πόλη που ζούμε. Μόλις πέρασε ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στον οποίο όλος ο οργανισμός της ΑΕΛ έπρεπε να ήταν συγκεντρωμένος εκεί, ο Ζήσης Ντελόπουλος έσπευσε να διαψεύσει την προσωπική του δήλωση!!! 

Μπερδευτήκατε; Ορθώς γιατί η παραπάνω πρόταση δεν βγάζει και πολύ νόημα. Έσπευσε λοιπόν ο Ζήσης Ντελόπουλος να διαψεύσει την προσωπική δήλωση που ο μεγαλομέτοχος έγραψε προσυπογράφοντας με το όνομα του!! Συνέβη και αυτό στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας θέλοντας να σταματήσει τις όποιες φήμες κυκλοφορούσαν για αγορά των μετοχών της ΠΑΕ από την Ζήση Ντελόπουλο έβγαλε μια ανακοίνωση στο όνομα του Ντελόπουλου όπου λίγο ή πολύ έλεγε ξεκάθαρα «Δεν έχω καμία πρόθεση να αγοράσω το μετοχικό κεφάλαιο».

Αυτά διέψευσε λοιπόν ο Ζήσης Ντελόπουλος λέγοντας ξεκάθαρα ότι η δήλωση αυτή ήταν έτοιμη από πριν και δεν ήταν δική του!! Για να πάρει την σκυτάλη στην συνέχεια ο Κούγιας και να αναφερθεί με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του Ζήση Ντελόπουλου, του προ ολίγων ωρών συνεργάτη του και υπεύθυνου των ομάδων νέων της ΑΕΛ!

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΛ και στον οργανισμό της και όποιος πιστεύει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να κερδίσει την ερχόμενη Τετάρτη την Ξάνθη και να κάνει μια «νεα αρχή» είναι βαθιά νυχτωμένος.

Υ.Γ Ηλία Φυντάνη, η «νεα αρχή» που δήλωσες χθες θα γίνει με εσένα στον πάγκο γιατί αιωρείται μια πρόταση συνεργασίας στο Γ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου