Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Με το «οικογενειακό» κλίμα να έχει πάει περίπατο, η ΑΕΛ έχει και αγώνα...

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News

Φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά μια εβδομάδα που κυριάρχησε και κυριαρχεί ακόμα και σήμερα η «γκρίνια» στο στρατόπεδο των «βυσσινί».

Η ΑΕΛ δια στόματος και του μεγαλομετόχου πια, δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Super League 1 με την μέχρι τώρα απόδοση της.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΛ δεν είναι ευχάριστο και αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μίλησε ανοιχτά για ποδοσφαιριστές (ξένους συγκεκριμένα) που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα, μίλησε για ξενύχτια σε νυκτερινά κέντρα διασκέδασης λίγες ώρες πριν από αγώνες, μίλησε επίσης και για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή (Συμελίδη) που έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας σε περίπτωση που παραμείνει ο Ηλίας Φυντάνης στην ομάδα, κάτι που συνέβη και ο Συμελίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Όλα αυτά συνιστούν ένα κλίμα δυσφορίας στην ΑΕΛ και κάνουν τον Απόλλωνα Πόντου (επερχόμενου αντίπαλο των «βυσσινί») αλλά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες - ανταγωνιστές για την άνοδο, να χαμογελούν.

Εκτός όλων των άλλων η ΑΕΛ πλέον αποτελεί και «ανοιχτό βιβλίο» για τον αντίπαλο καθώς ο Αλέξης Κούγιας στην Σ/Τ ξεκαθάρισε πως θα αγωνίζονται κυρίως τα νεαρά παιδιά που έχουν αποδείξει πως μπορούν να παίξουν και όχι οι ξένοι ποδοσφαιριστές που η προσφορά τους έως τώρα είναι μηδενική. Πιο συγκεκριμένα έδωσε και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: «Απο εδώ και πέρα εκεί που αγωνίζεται ο Μπαντιμπανγκά, θα αγωνίζεται ο Γλυνός».

Βέβαια το Σαββατιάτικο (11/12) παιχνίδι της ΑΕΛ στην Ευκαρπία είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την θεσσαλική ομάδα να πάρει ανάσα από το τρίποντο και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, όσο φυσικά γίνεται αυτό, όταν υπάρχουν δημόσιες αιχμές για τον προπονητή από τον μεγαλομέτοχο και όταν το «οικογενειακό» κλίμα έχει πάει περίπατο.

Όπως και να έχει, η έκβαση του αγώνα το Σάββατο θα κρίνει και το πως θα κυλήσει η ερχόμενη εβδομάδα, μέχρι φυσικά το παιχνίδι της Τετάρτης (15/12) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ που επιβάλλεται (επίσης) να κερδίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου