Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

«Χείμαρρος» στην Σ/Τ ο Κούγιας κατά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών - τι ειπώθηκε

Συνέντευξη τύπου έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (06/12) στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της Α.Ε.Λ., Αλέξης Κούγιας.

Σε αυτήν αναφέρθηκε στην άσχημη εικόνα μέχρι της ομάδας, κάνοντας λόγο για την αγωνιστική ανυπαρξία κατά κόρων των ξένων παικτών, κάτι που τον κάνει να μην χαίρεται το ποδόσφαιρο που παίζει η Α.Ε.Λ. παρά το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει.

Δήλωσε ότι θα στηρίξει το ελληνικό «στοιχείο», ενώ τόνισε ότι μίλησε με προπονητές εκτός Ελλάδος (από Ισπανία, Τουρκία, Λατινική Αμερική) και με κάποιους Έλληνες, όμως δεν τον έπεισαν όλοι για το αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της προώθησης των νέων παικτών.

Έτσι θα μείνει με τεχνικό τον Ηλία Φυντάνη, που τον πιστεύουν όλα τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Α.Ε.Λ., αν και ο ίδιος τόνισε ότι ο Φυντάνης ο τωρινός δεν τον θυμίζει σε τίποτε και δεν έχει καμία σχέση με τον Φυντάνη από την προηγούμενη θητεία του, στους «βυσσινί».

Όμως αν καταλήξει σε άλλον τεχνικό που να ταιριάζει με την φιλοσοφία της Α.Ε.Λ. τότε θα προβεί στην πρόσληψη του.

Κατόπιν μίλησε για το οικονομικό σκέλος της ομάδας.

Μίλησε για βεβαιωμένα χρέη 1.000.000 ευρώ, στην εφορία διακανονισμένα σε 100 δόσεις, 144.000 ευρώ από ΦΠΑ σε 24 δόσεις και 350.000 ευρώ σε χρέη διακανονισμένα σε παλαιότερους παίκτες.

Είπε ότι τα έσοδα στην Super League 2 φέτος είναι μηδεμινά και ότι η ομάδα θα πάρει 400.000 ευρώ περίπου μόνο και άλλα 335.000 από το σολιντάρι, μόνο που εδώ έχουν εκχωρηθεί 150.000 ευρώ για οφειλές λόγω προστιμάτων.

Αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει πειθαρχία στην ομάδα «καυτηριάζοντας» τα ξενύχτια των Μπαντιμπαγκά, Όγμποε, Ομάρ, Γρηγορόπουλου και άλλων...

Και κατόπιν ανάλυσε ότι όποιος θέλει να έρθει να αναλάβει την ομάδα, θα πρέπει να παρουσιάσει ανοικτά το όλο οικονομικό του «γίγνεσθαι» και αν τον πείσει τότε αυτός θα αποχωρήσει, παίρνοντας όμως τα χρήματα που έχει βάλει ό ίδιος αποδεδειγμένα στην ομάδα.

Φυσικά αναφέρθηκε αναλύοντας και πολλά άλλα πράγματα, όπως για τις σχέσεις του με τον Απόλλωνα Λάρισας, ότι δεν υπήρξε επαφή με τον Σάκη Τσιώλη και ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τα διαρκείας που έχουν πουληθεί μέχρι τώρα, αν και αναλογιζόμενος την κρίση της εποχής λόγω Covid αυτό είναι γενικευμένο.

Πάντως δήλωσε ότι πιστεύει ότι η Α.Ε.Λ. θα ανέβει τελικά κατηγορία και μάλιστα βγάζοντας και δικούς της παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου