Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

"Πάρτι" της ΑΕΛ στο Πολύκαστρο, 0-3 τον Απόλλων Πόντου!

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ΑΕΛ ούτως ώστε να κάνει επίδειξη δύναμης και να επικρατήσει με 0-3 στο Πολύκαστρο απέναντι στον Απόλλων Πόντου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηριστικό του ήταν το τσουχτερό κρύο και ο έντονος αέρας, Απόλλων Πόντου και ΑΕΛ παρουσίασαν ένα άσχημο πρόσωπο στο πρώτο μέρος με τον αγώνα να μην διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Παπαγεωργίου και την βοήθεια του αέρα οι "βυσσινί" στο 49' άνοιξαν το σκορ.

Το 0-2 που έκανε τα πράγματα πιο απλά ήρθε στο 78' από τον Μαυριά για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 ο Νούνιες ένα λεπτό αργότερα στην πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΛ με τον Ουρουγουανό να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. 

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Έντισον Κόλα που με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αντικατέστησε τον ασταθή και "κιτρινισμένο" Μαξιμένκο αλλά και ο Τσιριγώτης προς το τέλος της αναμέτρησης.

Σημαντική νίκη για την ΑΕΛ που διατηρεί την διαφορά των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό έχοντας τον φυσικά κοντά της.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (72’ λ.τ. Ζουρνατζάκης), Μουμίν, Φωκαϊδης (69’ Τσαγκαλίδης), Νασέρ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης (60’ Πεντρόσο), Μαξιμένκο (45’ Κόλα), Πλέγας, Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ., Νούνιες (85’ Τσιριγώτης), Νικολιάς (83’ Νίνο), Μαυριάς (83’ Αντράντα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου