Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Με επιστροφές η αποστολή της ΑΕΛ κόντρα στον Μακεδονικό

Ενισχυμένη με τις επιστροφές στην αποστολή του Χάρη Ηλιάδη, που εξέτισε την ποινή του και του Μαξιμένκο, που ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του, αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη η 20μελής αποστολή της ΑΕΛ, που την Κυριακή 08/01 στις 14:45 αντιμετωπίζει στη Ν.Ευκαρπία τον Μακεδονικό, για αύριο 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2.

Στον αντίποδα, παραμένει εκτός ο Αλέξανδρος Νικολιάς, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στις Σέρρες, όπως και ο Γλυνός που υπέστη διάστρεμμα την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟ Β’, ενώ δεν ήρθε ακόμα η ώρα της επιστροφής για τον Μάριο Ογκμπόε.

Εκτός πλάνων του Γιάννη Ταουσιάνη παραμένει και ο Γκοτζαμανίδης, που χρεώθηκε την αποβολή στις Σέρρες με 5 αγωνιστικές και αναμένει το αποτέλεσμα της ένστασης που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ και η οποία θα εκδικαστεί το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά η 20άδα της ΑΕΛ για τον αγώνα με τον Μακεδονικό:

Θεοδωρόπουλος, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαυριάς, Πεντρόσο, Νίνο, Ζησούλης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Κούστα, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου Κ., Πλέγας, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Μαϊδανός, Κούκος.

Συνοπτικά εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ογκμπόε, Νικολιάς, Γλυνός, ο τιμωρημένος Γκοτζαμανίδης, ο ασθενής Σουλούκος και οι Παπαγεωργίου Αθ., Γιώτας, Νινίκας, Γωγουβίτης, Βλιώρας, με τους τέσσερις τελευταίους να συμμετέχουν στην αποστολή της Κ19, επίσης για τον αγώνα με τον Μακεδονικό, ο οποίος διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 13:00 στο Αθλητικό Κέντρο της γηπεδούχου ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου