Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ταουσιάνης: «Να αποκτήσουμε μια παθολογική αρρώστια με τις νίκες»

«Οφείλουμε να αποκτήσουμε μία παθολογική αρρώστια με τις νίκες», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά την επικράτηση της ΑΕΛ με 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ επί της Βέροιας. Ο τεχνικός των «βυσσινί» φυσικά αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα σε κάθε ημίχρονο, ενώ συμπλήρωσε πως αναμένεται να ανακοινωθούν ακόμα δύο μεταγραφές παικτών που θα αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, ενώ υπάρχει πιθανότητα η ομάδα να ψάξει κι ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ήταν μία αγχωτική νίκη για εμάς, αλλά έτσι γίνεται πάντα όταν το σκορ είναι ρευστό. Εμείς κρατάμε τη νίκη. Αφενός θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα μας χορταίνει με ποδόσφαιρο, αφετέρου οφείλουμε να αποκτήσουμε μία παθολογική αρρώστια με τις νίκες, γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της ΑΕΛ και οι στόχοι της.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε σε ικανοποιητικό ποσοστό την εφαρμογή πραγμάτων που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Δημιουργήσαμε επιθέσεις, είχαμε υπομονή και συγκέντρωση στο επιθετικό πλάνο κι αν είχαμε καλύτερες λύσεις στο επιθετικό τρίτο, ίσως να είχαμε πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν αντίστοιχη. Ενδόμυχα, είχαμε μία πίεση που δεν μας άφησε να είμαστε το ίδιο ήρεμοι και ψύχραιμοι στο παιχνίδι μας και μπήκαμε περισσότερο σε ένα αγχωτικό κι άναρχο ματς. Το μόνο που μπορώ να κρατήσω είναι θέληση, το πάθος και η αποφασιστικότητα να κερδίσουν το παιχνίδι.

Να δώσω συγχαρητήρια, πέρα από τους παίκτες μου, στον κόσμο που μας στήριξε σήμερα. Τον έχουμε ανάγκη δίπλα μας και η σχέση μας είναι αμφίδρομη. Ξέρω πως θέλουν χαρές κι εμείς θέλουμε τη στήριξή του για να τις ανταποδώσουμε. Έχουμε ένα χρέος απέναντι στον κόσμο.

Μπροστά μας έχουμε το ρεπό μας και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Θα έχουμε και τις επιστροφές κάποιων παικτών, αλλά και οι προσθήκες θα βοηθήσουν έχοντας την ευκαιρία να προσαρμοστούν με την υπόλοιπη ομάδα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Η διάθεση και η πρόθεσή μας είναι να ενισχυθούμε με ακόμα δύο παίκτες στη μεσαία γραμμή και ίσως κι έναν ακόμα μεσοεπιθετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου