Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΑΕΛ: Οικογενειακό δίτερμα με σκόρερ τον Νούνιες

Ρεπό από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League 2 είχε σήμερα η ομάδα της ΑΕΛ και προκειμένου να το εκμεταλλευτεί, η τεχνική ηγεσία των «βυσσινί» αποφάσισε την πραγματοποίηση ενός 90λεπτου οικογενειακού διτέρματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ υπό κανονικές αγωνιστικές συνθήκες και είχε τριπλό στόχο.

Ο πρώτος ήταν φυσικά η διατήρηση της ομάδας σε ρυθμό, προκειμένου την προσεχή Κυριακή που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Πολύκαστρο τον Απόλλωνα Πόντου να μην έχει απολέσει τίποτα από την αγωνιστική της ετοιμότητα.

Ο δεύτερος, είχε να κάνει με την σταδιακή ενσωμάτωση στον τρόπο παιχνιδιού των νέων αποκτημάτων, Σέργιο Νούνιες, Έντισον Κόλα και Θοδωρή Τσιριγώτη, αλλά και με την αξιολόγηση της φυσικής τους κατάστασης, καθώς και οι τρεις έμειναν στο τερέν στη διάρκεια και των 90 λεπτών του παιχνιδιού.

Ο τρίτος, τέλος, έχει να κάνει επίσης με αξιολόγηση, αλλά αυτή τη φορά παιδιών από την Κ19 που επελέγησαν να συμμετάσχουν, έχοντας ήδη κάποιες προπονήσεις στα πόδια τους με την πρώτη ομάδα. Αναφερόμαστε φυσικά στους Αρσένη, Χατζή και Χριστακέα.

Σκόρερ ο Νούνιες 

Όπως τα ζήτησε και τα σχεδίασε ο Γιάννης Ταουσιάνης και το επιτελείο του, έτσι κι έγινε χθες στο Αλκαζάρ, με τον προπονητή των «βυσσινί» να παρακολουθεί από την κερκίδα και να παρεμβαίνει μόνο όποτε χρειάζεται δια των άμεσων συνεργατών του, Χρήστου Τσιακίρη και Αλέξανδρου Βεργώνη.

Διεξήχθη δηλαδή μιας αναμέτρηση που είχε ένταση και διεκδίκηση του αποτελέσματος από πλευράς παικτών και η οποία κρίθηκε στο 1-0 για τους «πορτοκαλί», με γκολ το οποίο σημείωσε στο 20ο λεπτό ο Σέρχιο Νούνιες με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ομαδική συνεργασία, ανοίγοντας έτσι έναν άτυπο λογαριασμό με τα δίχτυα.

Φυσικά, ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρξαν πολλοί κοινοί ποδοσφαιριστές μεταξύ των ημιχρόνων, καθώς ο Γιάννης Ταουσιάνης ήθελε να δει και συνδυασμούς διαφορετικών παικτών στο ίδιο σχήμα, αλλά και διαφορετικά σχήματα ως προς την τακτική, βγάζοντας προφανώς χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κοντογιώργος, με βοηθούς τους κ. Γκάγκα και Ντελέζο, όλοι τους φυσικά από την Λάρισα.

Την ενδοοικογενειακή αναμέτρηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης, συντροφιά με τον εορτάζοντα Τεχνικό Διευθυντή, Τάσο Βενέτη, καθώς είχαν να συζητήσουν και για την ολοκλήρωση της τέταρτης χειμερινής μεταγραφής των «βυσσινί» που έρχεται εντός της εβδομάδας για ενίσχυση της μεσαίας-μεσοεπιθετικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου