Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ ο Έντισον Κόλα

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκε ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής, Έντισον Κόλα, προκειμένου να υπογράψει με την ομάδα συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους και να τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς πραγματοποίησε ήδη και την πρώτη του προπόνηση στα Δένδρα.

Ο Κόλα είναι γεννημένος 03/04/01, έχει καταγωγή από την Αλβανία, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και η μέχρι πρότινος ομάδα του ήταν ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, όπου με προπονητή τον Άγγελο Διγκόζη έκανε φέτος 6 συμμετοχές, με τελευταία εκείνη της 4ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’.

Ωστόσο, από το 2020 που υπέγραψε στα 19 του επαγγελματικό συμβόλαιο με εισήγηση του σημερινού τεχνικού της ΑΕΛ, Γιάννη Ταουσιάνη, ως την διάλυση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, κατέγραψε 36 συμμετοχές με τη φανέλα του Εργοτέλη, όπου και διακρίθηκε ιδιαίτερα για τον συνδυασμό σωματικών προσόντων (έχει ύψος 1.90) και τεχνικής κατάρτισης, που του δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείται και σε άλλες θέσεις της μεσοαμυντικής γραμμής.

Τον Έντισον Κόλα, που αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ΑΕΛ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, υποδέχθηκε και καλωσόρισε στην ΠΑΕ ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, Τάσος Βενέτης, δηλώνοντας την πεποίθησή του πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την προσπάθεια των «βυσσινί» και ταυτόχρονα, έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου