Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΑΕΛ: Επέστρεψε στις νίκες και δήλωσε παρών!

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ όπου στην Ν. Ευκαρπία επικράτησε με 1-3 του Μακεδονικού στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ένα 10λεπτο ήταν αρκετό για την ΑΕΛ ούτως ώστε να αφυπνιστεί και να μπει πιο δυνατά στον αγώνα. Ο Μακεδονικός κατάφερε να προηγηθεί στο 8' με τον Μπρατσίανι και η ΑΕΛ πλήρωσε έστω και στιγμιαία το μουδιασμένο ξεκίνημα που έκανε.

Στην συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ανέβηκε στο γήπεδο, πίεσε τον αντίπαλο, τον ανάγκασε σε λάθη και έφτασε στην ισοφάριση με τον Καλουτσικίδη στο 31' με τον νεαρό δεξιό οπισθοφύλακα να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ σε δύο ισάριθμα παιχνίδια στα οποία ξεκινάει βασικός. 

Μέσα σε δύο λεπτά η ΑΕΛ κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα με γκολ του Κούστα.

Το τελικό 1-3 σε έναν αγώνα που δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι διαμαρτυρίες διαμορφώθηκε στο 72' με αυτογκόλ του σκόρερ των γηπεδούχων. 

Αυτή η νίκη δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στην ΑΕΛ κόντρα σε μια ομάδα που κρύβει κινδύνους ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της.

Σημειωτέον πως ο Γιάννης Ταουσιάνης κατέγραψε την πρώτη του νίκη στον πάγκο των "βυσσινί".

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανάτιδης): Γουναρίδης, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Ζαννάκης (66′ Σάντσεθ), Σιμόνι, Γαρύφαλος (77′ Σαραντίδης), Μπρατσιάνι, Λεωνιδόπουλος, Τσουκάνης, Τσιλιγγίρης (77′ Μουγκουλούσι), Παναγιωτούδης.

Στον πάγκο έμειναν: Γουνόπουλος, Χασάνογλου, Ταχματζίδης, Μπάγκολα, Ιωαννίδης, Γιαννούσης.

ΑΕΛ (Γιάννης Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου, Αντράντα (57′ Νίνο), Πεντρόσο (90′ Τσουμάνης), Μαυριάς (80′ Μαξιμένκο), Κούστα (57′ Μιλτιάδης).

Στον πάγκο έμειναν: Αντωνόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μαΐδανός, Ζησούλης, Κούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου