Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΑΕΛ: Ομαδικό πρόγραμμα για όλους - Πανέτοιμες Κ19/Κ17

Ανεξάρτητα αν η ετοιμότητα των παικτών δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, καθώς κάποιοι προέρχονται από τραυματισμό, αυτό που συνέβη στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΛ είχε καιρό να συμβεί, καθώς άπαντες ήταν παρόντες στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης, γεγονός που αύξησε ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό και ενθουσίασε τον Γιάννη Ταουσιάνη και το επιτελείο του.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι Κοσσονού και Γκοτζαμανίδης είναι εξ’ ορισμού εκτός λόγω τιμωρίας, η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Πολύκαστρο, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πόντου, θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης.

Στο μεταξύ, η αποστολή της Κ17 βρίσκεται στο Αγρίνιο, όπου αύριο Σάββατο και ώρα 13:00 στο Emileon, αντιμετωπίζει τον ισόβαθμο στην 2η θέση του ομίλου, Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Λίγο πριν, στις 12:00, στο Α.Κ. Μάττα στη Νέα Ραιδεστό της Θεσσαλονίκης, η Κ19 αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ ρεπό έχει η Κ15 που φιλοξενεί την Κυριακή σε φιλικό στην Ανάβρα της Δήμητρα/Απόλλων από τα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου