Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Με Νικολιά αλλά χωρίς τους νεοαποκτηθέντες η ΑΕΛ με Βέροια

Οριστικά με τον Αλέξανδρο Νικολιά να κλειδώνει 100% την συμμετοχή του στα πλάνα του Γιάννη Ταουσιάνη για το ματς με την Βέροια, όπως συνέβη από μέρες και με τον Μαξιμένκο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον κυριακάτικο αγώνα (14:45) με την Βέροια στο Αλκαζάρ.

Υπενθυμίζεται πως αναγκαστικά εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Πλέγας, Γκοτζαμανίδης και οι τραυματίες Ογκμπόε και Γλυνός.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα στις τάξεις των «βυσσινί» παραμένει εξαιρετικό μετά το «διπλό» της περασμένης Κυριακής και την επιστροφή στις επιτυχίες, η παρουσία των νεοαποκτηθέντων έχει τονώσει το αίσθημα του ανταγωνισμού μεταξύ των παικτών και αν μη τι άλλο, άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για την παραμονή της ομάδας στον ίδιο δρόμο!

Να σημειωθεί ότι Νούνιες και Κόλα δρομολογούνται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου σε δύο εβδομάδες, καθώς για την ΑΕΛ μεσολαβεί το ρεπό της στη ροή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα την 20μελή αποστολή της ΑΕΛ για το αυριανό ματς συνθέτουν οι εξής παίκτες:

Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαυριάς, Πεντρόσο, Νίνο, Ζησούλης, Μιλτιάδης, Αντράντα, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Κούστα, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου Κ., Γωγουβίτης, Θωμαϊδης, Γαρουφαλιάς, Μαϊδανός και Νικολιάς.

Εκτός αποστολής έμειναν συνοπτικά οι τραυματίες Ογκμπόε, Γλυνός, ο τιμωρημένος Γκοτζαμανίδης, οι νεοαποκτηθέντες Νούνιες, Κόλα και οι Παπαγεωργίου Α., Αντωνόπουλος, Γιώτας, Νινίκας, Κούκος, Βλιώρας, με τους πέντε τελευταίους να βρίσκονται στην αποστολή της Κ19 που νίκησε σήμερα 3-1 τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου