Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ήττα για την ΑΕΛ, 1-2 απο τον Ατρόμητο!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 2 τέρματα κόντρα στην ροή του αγώνα και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις μιας μεγάλης νίκης.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ πίεσε και έφτασε στην μείωση του σκόρ από την άσπρη βούλα με τον Άντονι Φατιόν μετα απο χέρι στην περιοχή του Ατρόμητου.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι η ΑΕΛ κυνηγούσε το γκολ δεν κατάφερε να πιέσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες με αποτέλεσμα όσο περνούσε η ώρα να λιγόστευαν και οι ελπίδες.

Τελικώς το 1-2 έμεινε μέχρι και την λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο να φεύγει με τρείς σπουδαίους βαθμούς από την Λάρισα και να πλησιάζει στην εξάδα ενώ αντιθέτως η ΑΕΛ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει την βαθμολογική διαφορά και να εδραιωθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερς:
Ούμπιντες 5', Ουγκράι 20' - Φατιόν 45' (Πεν)

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς, Κάτσε, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Ασούμπρε, Νούνιτς (70′ Μπούστος).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): 
Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Ουγγράι (50′ Ρόζα), Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Ανδρούτσος (77′ Μπαένα), Ουμπίδες, Μάντσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου