Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΑΕΛ - Καλαμάτα (Επαναληπτικός Κυπέλλου Ελλάδας)

Η ΑΕΛ φιλοξενεί την Καλαμάτα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στον επαναληπτικό του 3-0 στην Πελοπόννησο πριν έναν μήνα.

Η ΑΕΛ σίγουρα δεν έχει εύκολο έργο καθώς είναι ήδη τρία τέρματα πίσω από ομάδα της Football League που το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλό φεγγάρι.

Η ομάδα της Θεσσαλίας θέλει νίκη με το ίδιο σκορ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση ή να επικρατήσει με τουλάχιστον 4 γκολ διαφορά για να πάρει αυτή την πρόκριση στους "16"!

Οι "βυσσινί" προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Βόλο ενώ η Καλαμάτα ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Βέροιας.

Η ομάδα της Πελοποννήσου μέσα σε αυτόν τον έναν μήνα που έχει μεσολαβήσει έχει αλλάξει και προπονητή με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να αντικαταστίζει τον Βασίλη Βούζα.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Πινακάς, Μόρας, Μιχαήλ και Μπέρτος.

Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αποστολή της ομάδας του ωστόσο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κουιρικίδη και Μάκο.

Προϊστορία:
Πέντε φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ΑΕΛ και Καλαμάτα στην Λάρισα.
Η ΑΕΛ μετράει δύο νίκες, η Καλαμάτα επίσης δύο νίκες, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 8-6.

Διαιτητής:
Ο Γκορτσίλας της Ένωσης Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Νικολαΐδη (Μακεδονίας).
Τέταρτος ορίστηκε ο Τσοπουλίδης επίσης από την Ένωση της Ξάνθης.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Sport 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου