Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Εκτίει με Ολυμπιακό ο Φατιόν, οι δηλώσεις του μετά τον Βόλο!

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φατιόν στον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλου και θα εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Και μιας και αναφερόμαστε στον Φατιόν, σε δηλώσεις που έκανε για το τέρμα που πέτυχε τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Το αφιέρωσα στην κοπέλα μου και την οικογένειά μου. Εντάξει έτυχε έβαλα το γκολ, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ο παίκτης της ΑΕΛ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φονικό σεισμό που έγινε στη χώρα καταγωγής του, την Αλβανία, λέγοντας: « Για μένα Αλβανία-Ελλάδα είναι το ίδιο. Τις αγαπάω και τις δύο πάρα πολύ. Οι άνθρωποι εκεί περνάνε δύσκολες στιγμές. Ήταν ένα σοκ, είχαμε πολλούς νεκρούς, μακάρι να συνέλθουν γρήγορα, αν και οι ζωές δεν επιστρέφουν και θα ήθελα να σταθώ στο φιλικό που θα κάνουμε. Με πρωτοβουλία της ομάδας και του προέδρου μας θα είναι ένα πολύ ωραίο γεγονός, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, γιατί άλλωστε ξέρουμε ότι ποδόσφαιρο=ανθρωπιά. Έχουμε μάθει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου