Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Γρηγορίου: "Επιβεβλημένη η σημερινή νίκη, θα υπάρξει ενίσχυση"

Επιτακτική ήταν η νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Πανιώνιο για τον Μιχάλη Γρηγορίου, με τον τεχνικό των "βυσσινί" να αναφέρει πως η ομάδα άφησε πίσω της την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ανέφερε πως θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ με αποδεσμεύσεις και μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Ήταν επιβεβλημένη η σημερινή νίκη κι αυτό τονίσαμε μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Μεταξύ αυτών και η κακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλαμε να πάμε στις γιορτές δίχως να αδικούμε τον εαυτό μας.

Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς κρίθηκε από νωρίς και με τους δέκα παίκτες που έμεινε ο Πανιώνιος ήταν τυπικής διαδικασίας. Κρατάμε τη νίκη και τίποτα παραπάνω. Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς υγιείς πριν την μικρή άδεια και να επιστρέψουμε στο δεύτερο γύρο για να κάνουμε την προσπάθεια μας.

Μπορεί να μας πείραξαν τα δύο αποτελέσματα με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, αλλά είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το τρίποντο σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Και να έχουμε και παραπάνω βαθμούς συγκριτικά.

Μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας κρίνεται πάρα πολύ καλή κι άκρως επιτυχημένη. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσουμε την προσπάθειά μας. Μακάρι στο τέλος να έχουμε κάνει κάτι θα είναι ένα όνειρο σε σχέση με την ημέρα που έφτασα στις 9 Αυγούστου.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Παρά τους τριγμούς που προσπάθησαν να βάλουν στην ομάδα με δημοσιεύματα οι πρώτοι που γελάσαμε ήμουν εγώ κι ο κ. Κούγιας. Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά μέχρι και το τέλος, αλλά έχουμε την εμπειρία όλοι".

Αν εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν κι αποδεσμεύσεις: "Θα υπάρξουν κι άλλες αποδεσμεύσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο ρόστερ. Χρειαζόμαστε ποιότητα άλλωστε κι όχι ποσότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου