Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Κέρδισε το παιχνίδι, όχι όμως την πρόκριση!

Η ΑΕΛ παρότι κέρδισε με 1-0 την Καλαμάτα δεν κατάφερε να ανατρέψει το εκκωφαντικό 3-0 του πρώτου αγώνα και γνώρισε έναν οδυνηρό αλλά ταυτόχρονα και έναν ορατό αποκλεισμό μετά το πρώτο παιχνίδι.

Το ματς κύλησε όπως το περιμέναμε όλοι δηλαδή με την ΑΕΛ να έχει την κατοχή της μπάλας να κυκλοφορεί και να πιέζει. Όλα αυτά συνέβησαν με εξαίρεση τα γκολ που θα έδιναν την πρόκριση.

Η ΑΕΛ δεν βρήκε πολλούς ανοικτούς διαδρόμους απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα και σε πολλές περιπτώσεις που απείλησε βρήκε αντιμέτωπη είτε την ατυχία είτε τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Για τα πρακτικά του παιχνιδιού η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα στο 50' μετά από χέρι του αμυντικού της Καλαμάτας στην περιοχή.

Η ΑΕΛ αποχαιρετά σύντομα τον θεσμό του Κυπέλλου στρέφοντας το βλέμμα της στο πρωτάθλημα και την εκπλήρωση του ενός από τους δύο στόχους αφού αυτός του Κυπέλλου αποτελεί παρελθόν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος (46’ Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σετσέροβιτς (72’ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46’ Νούνιτς), Ντάουντα

Καλαμάτα (Σάκης Θεοδοσιάδης): 
Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (81' Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς (85' Ράκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου