Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΑΕΛ - Πανιώνιος (16η αγωνιστική)

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (22/12) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ ψάχνει να κλείσει με θετικό πρόσημο το 2019 καθώς αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του έτους.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο και Ολυμπιακό έχουν βυθίσει την ΑΕΛ στην βαθμολογία και η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο θεωρείται επιτακτική.

Η ΑΕΛ έρχεται από την βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1 απο τον Ολυμπιακό, ενώ μια ημέρα αργότερα ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ.

Σημαντικός θα είναι έστω και ο βαθμός για τους φιλοξενούμενους που προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει της ΑΕΛ με 1-0 με γκολ του Μαξίμοβιτς.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Ζίζιτς, Φιλίποβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Μπράλιτς, Ντάουντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Γκόλιας, Καρανίκας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ και Μπέρτος.

Η αποστολή του Πανιωνίου:
Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι και Δούμτσιος.

Προϊστορία:
Τριάντα δύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο Πανιώνιος, στη Λάρισα.

Οι "βυσσινί" μετρούν δεκαεννέα νίκες, οι "κυανέρυθροι" πέντε, ενώ οκτώ παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Στάθης Γκορτσίλας απο τον Σύνδεσμο Μακεδονίας κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του ο Λάζαρος Δημητριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας και ο Γιώργος Στεφανής του συνδέσμου Καρδίτσας Τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, από την Ένωση Άρτας.

Στο VAR ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας και AVAR η Χρυσούλα Κουρομπύλια του συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου