Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Ολυμπιακός - ΑΕΛ (15η αγωνιστική)

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Τετάρτη (18/12) στο κεκλεισμένων των θυρών Γ. Καραϊσκάκης λόγω τιμωρίας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η ΑΕΛ σε μια πολύ δύσκολη έδρα θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό να διεκδικήσει ότι μπορεί από αυτό το παιχνίδι.

Οι "βυσσινί" προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 απο τον Ατρόμητο ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ με εκτέλεση πέναλτι.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Μόρας, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Σετσέροβιτς, Κάτσε, Πινακάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φιλίποβιτς, Μπούστος, Ουάρντα, Νούνιτς και Ντάουντα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Προϊστορία:
Τριάντα μία φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ, σ' όλες τις διοργανώσεις, με γηπεδούχο την ομάδα του Πειραιά.

Τους "ερυθρόλευκους" ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όταν είναι γηπεδούχοι, καθώς έχουν 28 νίκες, οι "βυσσινί" μετρούν 2 νίκες, ενώ μόλις ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Διαιτητής:
Ο 38χρονος ρέφερι Θανάσης Σέζος από το Σύνδεσμο Κιλκίς κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του, θα είναι οι Μωυσιάδης (Ηπείρου), Καλύβας (Φθιώτιδας), τέταρτος ο Μαλούτας (Ημαθίας), στο VAR οι Τζοβάρας (Φθιώτιδας) με βοηθό τον Τζιώτζιο (Θράκης) και παρατηρητής ο Σταθόπουλος (Αχαΐας).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου