Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Έκλεισε το 2019 με νίκη η ΑΕΛ!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της ΑΕΛ που επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο AEL FC ARENA για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο έναντι του Πανιωνίου και δικαίως κέρδισε το παιχνίδι.

Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο 17' με εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν μετα απο χέρι του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου. Το χέρι δόθηκε μετά από χρήση του VAR με τον ρέφερι Στάθη Γκορτσίλα να πηγαίνει αρχικά στην οθόνη και αφετέρου να καταλογίζει πέναλτι.

Με τον Πανιώνιο πίσω στο σκορ και με την ΑΕΛ να κρατάει μπάλα και να διεκδικεί ένα δεύτερο τέρμα έρχεται η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη στο 28' μετά από σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μπούστος.

Η αριθμητική ανισορροπία έκανε το έργο της ΑΕΛ ακόμα πιο εύκολο. Στο 38' μετά από σέντρα του Καρανίκα ο Ουάρντα με ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας και με άψογο τελείωμα με το κεφάλι έκανε το 2-0 για την ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο από πλευράς Πανιωνίου δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο όπως και στο πρώτο μέρος και η ΑΕΛ κυκλοφορώντας την μπάλα δεν δημιούργησε κάτι ανησυχητικό για τον αντίπαλο πέρα από ένα σουτ του Ουάρτνα που έδιωξε ο Κότνικ και το παρολίγον μοιραίο λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων που δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί ο Ντάουντα.

Ο Νιγηριανός φορ για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο και τίθεται ακόμα περισσότερο προς αμφισβήτηση.

Η ΑΕΛ κλείνει με θετικό πρόσημο το 2019 κερδίζοντας ακόμα 3 βαθμούς που την επιστρέφουν ξανά στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (70' Σετσέροβιτς), Μπούστος (75' Φιλίποβιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (85' Μπάλλας), Ουάρντα, Ντάουντα.

Πανιώνιος (Νίκοδημος Παπαβασιλείου):
Κότνικ, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (66' Εμμανουηλίδης), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μασούρας, Οικονομίδης, Τσιλούλης (56' Σαραμαντάς), Γρίβας (55' Παπανικολάου), Αραμπούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου