Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ (13η αγωνιστική)

Επιστροφή στην δράση του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ που φιλοξενείται στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα

Η ΑΕΛ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον Βόλο στο AEL FC ARENA αλλά και από τον αποκλεισμό της στον θεσμό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα παρά την νίκη με 1-0 απο την Καλαμάτα. Οι "βυσσινί" δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου αγώνα και αποχαιρέτησαν νωρίς το Κύπελλο και σήμερα ψάχνουν να κάνουν μια νέα αρχή.

Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ με 1-0 απο τον Παναθηναϊκό ενώ την Τετάρτη δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου βγάζοντας εκτός τον Πλατανιά στην παράταση.

Παρόλα αυτά ο Μπόρχα Χιμένεθ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Αρκάδων πληρώνοντας την μέτρια πορεία της ομάδας με τον Μίλαν Ράσταβατς να επιστρέφει στην Super League για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Σουλούκος, Ζίζιτς, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς, Ουάρντα, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Γκόλιας, Μπάλλας, Μόρας, Μιχαήλ και Μπέρτος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Κρεσπί, Χαουρέγκι και Μπαράλες.

Προϊστορία:
Δέκα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην Αρκαδική πρωτεύουσα. 

Οι γηπεδούχοι έχουν πέντε νίκες, οι φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

Διαιτητής:
Ο 35χρονος ρέφερι Γιώργος Τζοβάρας από τον σύνδεσμο διαιτητών Φθιώτιδας κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε η Ελένη Αντωνίου (Αν. Αττικής). 

Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) με βοηθό τον Πάτρα (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Φαντόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου