Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Λαμία - ΑΕΛ 0-0: «Αιχμές για την διαιτησία η Λαμία δεν μπορεί να αφήσει»

Διαβάζοντας ένα άρθρο του σάιτ «Lamiaole.gr» σχετικά με την αναμέτρηση της Δευτέρας (19/04) ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα της Λαμίας, μένουμε έκπληκτοι με τα όσα αναφέρουν.

Όχι φυσικά, επειδή βάλλονται κατά της διοίκησης, δεν μας απασχολεί άλλωστε, αρμόδια για να απαντήσει σε αυτό είναι η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ αν φυσικά το επιθυμεί.

Μένουμε έκπληκτοι, πως με τόσο θράσος τολμούν να πουν ότι η ΑΕΛ είναι αυτή που είχε την εύνοια της διαιτησίας Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι.

Όπως αποτυπώνουμε στο δικό μας άρθρο, λίγο μετά το παιχνίδι, κάνουμε σαφές ότι η ομάδα μας έκανε ένα κακό παιχνίδι και πως δυστυχώς δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το ματς. Ωστόσο δεν κάνουμε αναφορά στην ιδιαίτερα προκλητική διαιτησία του Διαμαντόπουλου που εξαιτίας του προήλθαν τουλάχιστον οι μισές προσπάθειες για γκολ των γηπεδούχων.

Πως άλλωστε να μην συμβεί αυτό όταν κάθε επαφή, είτε χαμηλά, είτε σε εναέρια μονομαχία γύρω από την περιοχή σφυρίζεται φάουλ και δίνει την ευκαιρία στον Ντέλετιτς και στον κάθε Ντέλετιτς να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση ή να στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

Επαναλαμβάνουμε, δεν στεκόμαστε στα όσα ανέφεραν για την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί α) δεν μας αφορά και β) δεν είμαστε οι αρμόδιοι να απαντήσουμε.

Όσο ομως για την αναμέτρηση, με όλο τον σεβασμό φυσικά στην Λαμία όπως και σε κάθε αντίπαλο, αιχμές για την διαιτησία δεν μπορεί να αφήσει ούτε η ομάδα ούτε και το οποιοδήποτε τοπικό σάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου