Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ηττήθηκε και κοιτάζει Super League 2 η ΑΕΛ

Εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ γνώρισε η ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική των play out της Super League και πλέον ψάχνει συνδυασμό αποτελεσμάτων και φυσικά 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ έδειξε πιο έτοιμος ήταν πιο αποτελεσματικός, μετά το 0-1 κράτησε με ευκολία, θα έλεγε κανείς, ανέπαφη την εστία του καθώς η ΑΕΛ δεν μετρά κλασσικές ευκαιρίες για γκολ στο παιχνίδι πέρα από το απευθείας χτύπημα φάουλ του Ακούνια στο 40' που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βατερμαν.

Το τελικό 0-1 στέλνει τον ΟΦΗ στους 28 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός που επικράτησε στα Γιάννινα του ΠΑΣ με το ίδιο σκορ είναι προτελευταίος στους 27 βαθμούς και στο +3 από την ουραγό ΑΕΛ που σήμερα έκανε πολλά βήματα πίσω.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ήταν ότι οι δύο ομάδες από το 84' έμειναν με 10 παίκτες. Ο ΟΦΗ λόγω της αποβολής του Γιαννούλη με απευθείας κόκκινη κάρτα με χρήση VAR και η ΑΕΛ λόγω του τραυματισμού του νεοεισελθών Γλυνού στην συγκεκριμένη φάση.

Όπως προείπαμε, οι 3 βαθμοί διαφορά από την θέση μπαράζ και οι 4 από την απευθείας σωτηρία είναι αρκετοί και η ΑΕΛ πλέον ελπίζει μόνο σε συνδυασμό αποτελεσμάτων του ΟΦΗ και του Παναιτωλικού και φυσικά η ίδια να κάνει το 2/2 σε Βόλο και Λάρισα με ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

AEΛ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μπέρτος (77' Καρανίκας), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Μιλοσάβλιεβιτς (65' Γλυνός), Στίφλερ, Νικολιάς (55' Κολομπίνο), Ακούνια, Μπεν-Χατίρα (55' Πινακάς), Ντουρμισάι (78' Μουκάντζο).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Bάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (82' Στάρτζεον), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο (81' Σολίς 90'+7 Ουές), Γιάννου (87' Βαφέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου