Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

«Στο καναβάτσο ή μήπως όχι η συνάντηση Κούγια - Κλάτενμπεργκ;»

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Μάρκ Κλάτενμπεργκ και η ΚΕΔ σήμερα προχώρησε στο ορισμό των διαιτητών για την 4η αγωνιστική των play off / play out όπου μεταξύ άλλων όρισε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΛ.

Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχε αναφέρει πως θα ζητήσει από τον Κλάτενμπεργκ ξένους διαιτητές για όλα τα παιχνίδια των play out. 

Η δήλωση του στις 12 Απριλίου:

Θα ζητήσω από τον κ. Κλάντεμπεργκ ξένους διαιτητές στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια για όλες τις ομάδες των play– out, γιατί είναι αδιανόητο να εξαρτάται η τύχη της ιστορική ομάδας μας από Παπαδόπουλους – Ζαχαριάδηδες και δύο ακόμα ορκισμένους εχθρούς μας, που όταν παίζουν τα παιχνίδια μας μας αδικούν κατάφορα και όταν παίζουν παιχνίδια των αντιπάλων μας τους ευνοούν προκλητικά.

Φυσικά, δεν γνωρίζουμε το τι ειπώθηκε στην συνάντηση των δύο πλευρών όπου κύριο θέμα ήταν οι συνεχείς κακές διαιτησίες εις βάρος της ΑΕΛ, όπως δεν γνωρίζουμε εάν τελικά ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε ξένους ρέφερι, ωστόσο μετά τους σημερινούς ορισμούς δεν είδαμε καμία αλλαγή.

Θα φανεί στο γήπεδο όμως και στην διαιτησία του Διαμαντόπουλου, το αν τελικά έπιασε τόπο η συνάντηση Κούγια - Κλάτενμπεργκ ή αν «ρίχτηκε στο καναβάτσο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου