Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ατρόμητος - ΑΕΛ (PRE GAME)

Στο Περιστέρι για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο βρίσκεται η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League 1.

Η ΑΕΛ μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να φύγει με ένα μεγάλο «διπλό» από το Λεκανοπέδιο της Αττικής που ενδεχομένως θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αναλόγως το τι θα κάνουν νωρίτερα ο Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ που φιλοξενούνται από Βόλο ΝΠΣ και Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα.

Η ομάδα της Λάρισας όπως είπαμε την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αλκαζάρ όπως και ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν έβγαλαν νικητή με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και στη Λάρισα (0-0) και στο Περιστέρι (1-1).

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Ντουρμισάι, Νικολιάς, Ακούνια, Πινακάς, Καρανίκας και Γκοτζαμανίδης.

Η αποστολή του Ατρομήτου:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.

Προϊστορία:

Δεκαεπτά φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ο Ατρόμητος και η ΑΕΛ στην Αττική. Οι «Περιστεριώτες» μετρούν οκτώ νίκες, οι «βυσσινί» μία, ενώ οκτώ παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Στέφανος Κουμπαράκης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς του τους Αλεξέα και Σαμοϊλη ενώ 4ος θα είναι ο Σκουλάς. 

Στο VAR θα βρεθεί ο Τζοβάρας με AVAR τον Παπαδάκη.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου