Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΑΕΛ - Παναιτωλικός (PRE GAME)

Τον Παναιτωλικό φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (03/04) στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική των play out της Super League.

Η ΑΕΛ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το πολύ σημαντικό διπλό στην Ριζούπολη θέλει να βάλει κάτω της αν όχι δύο ομάδες, τουλάχιστον μία, τον Παναιτωλικό ούτως ώστε να ξεφύγει από την θέση του «κυνηγού».

Από την άλλη ο Παναιτωλικός είναι αυτός που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κυρίως ψυχολογικά μετά την εντός έδρας βαριά ήττα από την Λαμία την 1η αγωνιστική.

Όπως προείπαμε η ΑΕΛ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης ενώ ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με 0-3 από την Λαμία στην έδρα του.

Στα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει την ΑΕΛ στο Αγρίνιο με 2-1, ενώ οι «βυσσινί» είχαν επικρατήσει στη Λάρισα με 1-0.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Χουσίνο, Γιακιμόφσκι, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης, Στίφλερ, Γκράουρ, Μπεν Χατίρα, Κολομπίνο, Πινακάς, Ακούνια, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Τσόσιτς, Γλυνός, Μουκάντζο.

Η αποστολή του Παναιτωλικού:

Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά, Γιάκολις.

Προϊστορία:

Δεκατρείς φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός, στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ μετρά εννέα νίκες, οι «Αγρινιώτες» καμία, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του οι Νικολακάκης και Τριανταφύλλου με τέταρτο τον Αγγελάκη.

Στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος με AVAR τον Δημόπουλο.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 3HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου