Κυριακή 25 Απριλίου 2021

«Μαύρο» Πάσχα γιατί τέτοιο αξίζουμε!

Η ΑΕΛ γνώρισε ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική όσον αφορά τον υποβιβασμό της στην Super League 2 (0-1 από τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ).

Η διαφορά που έχει με τον προτελευταίο Παναιτωλικό (3 βαθμοί) και με τον 12ο ΟΦΗ (4 βαθμοί) είναι τέτοια που μπορεί να υποβιβάσει και μαθηματικά την ΑΕΛ από την 6η αγωνιστική αν ο Παναιτωλικός κερδίσει στην έδρα του τον Ατρόμητο και ο ΟΦΗ επικρατήσει της Λαμίας στην Φθιώτιδα.

«Μαύρο» Πάσχα χωρίς καμία αμφιβολία για την ΑΕΛ που βλέπει την Super League 2 πιο κοντά από ποτέ, μετά από μια δεύτερη συνεχόμενη όχι καλή εμφάνιση. 

Κακό πρόσωπο παρουσίασε και στην Λαμία η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, κακή, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ήταν και χθες απέναντι στον ΟΦΗ. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος όταν η ομάδα καιγόταν για το γκολ περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει είχε ο ΟΦΗ για να κάνει το 0-2 παρά η ΑΕΛ το 1-1.

Θέλουμε χωρίς πολλά πολλά, καθώς τα λόγια πολλές φορές περιττεύουν, να πούμε πως η ΑΕΛ δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Με εξαίρεση ελάχιστα παιχνίδια κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος στα οποία δικαιούταν να πάρει κάτι παραπάνω (π.χ. ΑΕΚ 2-4 και ΠΑΟΚ 1-1 στο Αλκαζάρ) σε όλα τα υπόλοιπα έφτανε με απόλυτη δικαιοσύνη στην ήττα. Το γεγονός μάλιστα ότι σε ολόκληρο πρωτάθλημα + play out η ΑΕΛ μετρά μόλις μία νίκη στη Λάρισα λέει πολλά. Άλλο ένα παιχνίδι έχει στο Αλκαζάρ και το μάξιμουμ είναι να πάρει άλλη μια νίκη με τον ΠΑΣ την τελευταία αγωνιστική. Δηλαδή, δύο τρίποντα σε 16 εντός έδρας παιχνίδια (ο ορισμός του αρνητικού ρεκόρ!!!).

Και φυσικά σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και την ΠΑΕ ΑΕΛ που «σφυρίζει αδιάφορα» βγάζοντας φταίχτες τα Γιάννινα που έχασαν από τον Παναιτωλικό και όχι τον ίδιο της τον εαυτό που δεν καθάρισε αλλά αντίθετα, καθαρίστηκε από τον ΟΦΗ στην έδρα της.

Δεν λέμε, πολλές φορές δικαίως η ΠΑΕ ΑΕΛ φωνάζει για διαιτητικές αποφάσεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι τέτοια η απογοήτευση, ήταν τέτοια η αγωνιστική εικόνα της ομάδας που όσο και να ψάξεις δεν μπορείς να βρεις ένα σημείο και να πεις «ο Σιδηρόπουλος μας έκανε να χάσουμε από τον ΟΦΗ».

Εμείς οι ίδιοι σαν ΑΕΛ χάσαμε από τον ΟΦΗ και εμείς οι ίδιοι, η ΑΕΛ θα πληρώσει το «μάρμαρο» της αποτυχίας, είτε αυτό έρθει στην 6η, είτε στην 7η αγωνιστική.

Καλό Πάσχα σε όλους, και για όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, εδώ θα είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου