Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Έμεινε όρθια στην Λαμία η παλιά... κακή ΑΕΛ

Την παλιά κακή ΑΕΛ θύμισε σήμερα η ομάδα στην Φθιώτιδα και στο ΔΑΚ Λαμίας, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της Super League 1.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο, η ΑΕΛ δεν ήταν καθόλου καλή μέσα στο γήπεδο. Ούτε επιθετικά, αφού ο Επασί απειλήθηκε ελάχιστα, αλλά ούτε και αμυντικά καθώς πέρα από τις πολλές ευκαιρίες των γηπεδούχων υπήρχαν και αρκετά ατομικά λάθη.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στην ΑΕΛ με τον Στίεφλερ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να αστοχεί.

Στο 23', από την στιγμή δηλαδή που η Λαμία βγήκε μπροστά, ο Μαρτίνεθ έπιασε ένα ωραίο σούτ με το εξωτερικό με τον Νάγκι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Νάγκι ενώ λίγο πριν το ημίχρονο ο Ούγγρος γκολκίπερ είπε και πάλι όχι στον Σέρβο που πέτυχε ένα ωραίο γυριστό μέσα από την περιοχή.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη φάση της Λαμίας όταν από κόρνερ και πάλι ο Ντέλετιτς που είναι ίσως ο κορυφαίος του ματς γύρισε στον Καραμάνο που με το κεφάλι αστόχησε εξ' επαφής.

Στο δεύτερο μέρος και καθώς οι προπονητές άλλαζαν συνεχώς την τράπουλα η Λαμία ήταν και πάλι ανώτερη, είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες και δεν αισθάνθηκε πίεση από την «ασυναρμολόγητη» ΑΕΛ.

Μάλιστα. στο 69' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ντέλετιτς αλλά ο Σέρβος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Όσο περνούσε ο χρόνος, τα νεύρα είχαν τεντωθεί και οι διαμαρτυρίες για φάουλ έδιναν και έπαιρναν και από τις δύο πλευρές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας δέχτηκε και κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο όταν μετά το σφύριγμα της λήξης εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες του.

Το φινάλε του αγώνα έδωσε από έναν βαθμό στις δύο ομάδες με την ΑΕΛ να πιάνει τον Παναιτωλικό στους 24 βαθμούς και να είναι στο -1 από τον ΟΦΗ που τον φιλοξενεί το ερχόμενο Σάββατο (24/04 - 17:15) στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Από την άλλη, η Λαμία έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή της, ξεπερνώντας στην βαθμολογία Απόλλων Σμύρνης και Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί - Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ - Μπεχαράνο, Μπιάρνασον (21' Ρόμανιτς), Τζανδάρης – Ντέλετιτς (88' Βασιλακάκης), Καραμάνος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Μπέρτος (88' Καρανίκας), Μαξιμένκο, Τσόσιτς, Γιακιμόβσκι - Κολομπίνο, Στίφλερ – Νικολιάς (46' Μπεν-Χατίρα), Μουκαντζό (46' Ζίζιτς), Ακούνια - Ντουρμισάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου