Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση «ΠΑΣ Γιάννινα» και για το μέλλον της ΑΕΛ

Στο ΑΕΛ Radio 104.8 και στην εκπομπή «Χωρίς Αντίπαλο» παρενέβη ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που αναφέρθηκε στο θέμα των τελευταίων ημερών με την υπόθεση «ΠΑΣ Γιάννινα» αλλά και στο μέλλον της ΑΕΛ.

Όσον αφορά για την ομάδα των Ιωαννίνων ανέφερε πως έγινε επίσημα σήμερα το μεσημέρι η καταγγελία στην ΕΕΑ κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για την μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ σε ερώτηση για το αν το γνώριζε και παλαιότερα δήλωσε πως το ήξερε αλλά δεν είχε στοιχεία και πως πλέον έχει.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως θα γίνει εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση και σε βάθος χρόνου θα φανεί αν τιμωρηθεί ή όχι η ομάδα του ΠΑΣ. Επίσης, τόνισε πως εμπλέκονται άλλες δύο ΠΑΕ.

Για την ΑΕΛ δήλωσε πως είναι ποδοσφαιρικά οι χειρότερες μέρες της ζωής του καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε οποιαδήποτε ομάδα είχε τις τύχες της, υπήρξε μόνο αγωνιστική πρόοδος ενώ αυτό φέτος στην ΑΕΛ δεν συνέβη.

«Στην ζωή δεν πάνε όλα όπως τα θες, η ζωή είναι ωραία γιατί μαζί με τις χαρές έχει και λύπες» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και έκλεισε λέγοντας πως υπάρχει κορμός στην ομάδα και εκτός από Μπεν Χατίρα, Στίεφλερ, Νούνιτς και Ντουρμισάι όλοι οι υπόλοιποι έχουν συμβόλαια μεγάλης διάρκειας.

«Η ΑΕΛ θα βρει τον δρόμο της ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο τέλος και το μέλλον της είναι εγγυημένο» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας στο τέλος της παρέμβασης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου