Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Έμειναν στην ισοπαλία ΑΕΛ και Παναιτωλικός!

ΑΕΛ και Παναιτωλικός έμειναν ισόπαλοι 1-1 στο Στάδιο Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική των play out της Super League.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, δείγμα της κρισιμότητας του καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου της Λάρισας.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν, κάποιες από αυτές κλασσικές για γκολ ωστόσο το 1-1 που διαμορφώθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΛ έχασε πέναλτι με τον Πινακά στο 8' που απέκρουσε ο Κνέτ ενώ ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Βέργο που με την βοήθεια του VAR φάνηκε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους το έκανε ο φορμαρισμένος Φιορίν Ντουρμισάι λίγο πριν την ανάπαυλα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και ευτύχησε να ισοφαρίσει άμεσα, στο 50' με τον Βέργο που σουταρε στην γωνία του Νάγκι και κέρδισε τον Ούγγρο γκολκίπερ.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ έχασε μπαράζ ευκαιριών που και με δόση τύχης η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα τον φιλοξενούμενων. Σημαντική ευκαιρία είχε και ο Παναιτωλικός με τον Βέργο που με κεφαλιά ψαράκι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και δεν άφησε σίγουρα ευχαριστημένη την ΑΕΛ, καθώς τουλάχιστον τα τρία εντός έδρας παιχνίδια στα play out έπρεπε να τα κερδίσει.

Ο Παναιτωλικός ναι μεν δεν αύξησε την διαφορά του από την ουραγό ΑΕΛ αλλά την κράτησε στα ίδια επίπεδα (1 βαθμό) και σίγουρα δεν είναι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου