Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Λαμία - ΑΕΛ (PRE GAME)

Την Λαμία αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Δευτέρα (19/04) για την 4η αγωνιστική των play out της Super League 1.

Η ΑΕΛ μετά την νίκη του Παναιτωλικού είναι ξανά ουραγός στην βαθμολογία ωστόσο σε περίπτωση νίκης στην Φθιώτιδα θα βάλει από κάτω και την ομάδα του Αγρινίου αλλά και τον ΟΦΗ που ήρθε ισόπαλος το Σάββατο (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο.

Την περασμένη αγωνιστική η θεσσαλική ομάδα επικράτησε στο Περιστέρι με 1-0 του Ατρομήτου ενώ η Λαμία πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-2).

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Γλυνός, Πινακάς, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Μουκαντζό και Γκοτζαμανίδης.

Η αποστολή της Λαμίας:
Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς.

Προϊστορία:
Δεκαπέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια η Λαμία και η ΑΕΛ στην έδρα της ομάδας από την Φθιώτιδα. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχουν δύο ισοπαλίες και έχουν ηττηθεί εννέα φορές. 

Διαιτητής:
Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση.
Βοηθοί του θα είναι οι Μειντάνας και Κωσταράς. 4ος διαιτητής θα είναι ο Γρατσάνης ενώ στο VAR θα είναι ο Γκορτσίλας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου