Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕΛ Κ19/Κ17/Κ15: Δύο αναμετρήσεις και ένα ρεπό για τα τμήματα υποδομής

Αύριο Σάββατο στις 13:30 στο γήπεδο της Ανάβρας, η ομάδα Κ19 της ΑΕΛ φιλοξενεί το αντίστοιχο συγκρότημα του ΠΟΤ Ηρακλή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της SL2.

Πρόκειται για την αναμέτρηση που ανοίγει την αγωνιστική αυλαία των υποχρεώσεων των “βυσσινί” γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, με το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα να μετράει 4 νίκες και 1 ήττα σε πέντε αγώνες και να βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, έναν βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους, που έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

Ακολουθεί την Κυριακή η αποστολή της Κ15 στην Δράμα, όπου στις 14:00 στο βοηθητικό γήπεδο της Δόξας θα αντιμετωπίσει το ομώνυμο ηλικιακό συγκρότημα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL1.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Ελευθεριάδη βρίσκεται σταθερά αήττητο στην 2η θέση, ακολουθώντας πιστά στους δύο βαθμούς τον κραταιό ΠΑΟΚ και με καθαρή διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Στο μεταξύ, ρεπό έχει την 5η αγωνιστική της SL1 η Κ17 του Γιάννη Σιάρκου, χωρίς όμως να απειλείται με προσπέραση στην κορυφή, καθώς ήδη έχει έναν αγώνα περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου