Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Γκουτσίδης: «Πήραμε μία νίκη χωρίς μεγάλο πρόβλημα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΛ κόντρα στο Θεσπρωτό με 2-0, ήταν ο προπονητής των «βυσσινί», Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, πήρε θέση για το πρώτο τέρμα του Νίνο, αλλά και στον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του παρά την απουσία του Μάριου Ογκμπόε.

«Σήμερα είχαμε μία καλή εμφάνιση κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο που είναι αρκετά επικίνδυνος όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αλλά και την περασμένη σεζόν. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει το ποδόσφαιρό της χωρίς άγχος κι εμείς έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Γνωρίζαμε ότι έχει πολύ ταλέντο κι έπρεπε να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε πολύ καλά για να τους κερδίσουμε.

Αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές επιλογές χωρίς ιδιαίτερη πίεση στο χώρο του κέντρου, ήμασταν καλύτεροι. Πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ και πήραμε μία νίκη χωρίς μεγάλο πρόβλημα.

Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε και να μαζεύουμε τους πόντους έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει οφσάιντ στο πρώτο γκολ της ΑΕΛ: «Ο μόνος τρόπος για να δούμε αν ήταν οφσάιντ, είναι να δούμε το βίντεο. Αλλά δεν είδα κάποια διαμαρτυρία από τους παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να έχω κάποια άποψη».

Για τη λειτουργία της ομάδας επιθετικά μετά το κενό του Μάριου Ογκμπόε: «Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα για να καλύψουμε το κενό του Μάριου. Για εμάς ήταν μεγάλη υπόθεση, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή καθώς είναι ένας παίκτης που δημιουργεί χώρους, οι αντίπαλοι εστιάζουν πάνω του, ενώ ποδοσφαιρικά είχε και «ρέντα» καθώς σκόραρε.

Ήταν ένα στοίχημα να καλύψουμε το κενό αυτό. Βάλαμε ένα παίκτη, τον Πεντρόσο, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που είχε ξαναπαίξει σ’ αυτή τη θέση. Όλη όμως η μεσοεπιθετική γραμμή είχε μία άριστη συνεργασία. Από αυτό το συνδυαστικό παιχνίδι καταφέραμε και να σκοράρουμε κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Τα γκολ μέχρι στιγμής έχουν βγει από τέτοιες συνεργασίες και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου