Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Γκουτσίδης: «Σκοπός να συνεχιστεί η νοοτροπία νικητή»

«Σκοπός είναι να συνεχιστεί η νοοτροπία νικητή για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα», ανέφερε με ικανοποίηση ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΛ με 2-0 κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» στάθηκε στη βελτίωση που δείχνει η ομάδα σε κάθε αγώνα, όπως και στις ευκαιρίες που δημιουργεί, αλλά και τα γκολ που πετυχαίνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο μας και με μία από τις πιο δυνατές έδρες. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε ανάγκη τους βαθμούς, αλλά εμείς δνιαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι.

Ελέγξαμε από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο λεπτό το ματς, ενώ πετύχαμε και δύο υπέροχα γκολ κι έτσι το έργο μας έγινε πιο εύκολο. Το κακό ήταν ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, που δεν μας επέτρεψε να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Σκοράρουμε, κάνουμε ευκαιρίες και παίρνουμε πολύτιμες νίκες. Σκοπός είναι να συνεχιστεί η νοοτροπία νικητή για να πανηγυρίσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου