Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Άπαντες - πλήν του Ογκμπόε - παρόντες για την Αριδαία

Με μοναδική απουσία αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Μάριου Όγκμποε, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του, θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2.

Είναι ένα ματς στο οποίο οι «βυσσινί» θέλουν να κερδίσουν και να φτάσουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, δείχνοντας για μία ακόμα φορά τις δυνατότητες που έχουν ως ομάδα και πως δίκαια θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναμφίβολα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά πως και αυτό της Κυριακής έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αριδαίας έχει ένα αξιόλογο σύνολο και στην έδρα του παρουσιάζεται αρκετά δυνατό.

Γι’ αυτό, οι παίκτες του λαρισινού σωματείου πρέπει να είναι σοβαροί από το ξεκίνημα του αγώνα και με υπομονή να περιμένουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, ώστε να πετύχουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη και να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του Α’ Ομίλου, της Super League 2.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα και ο τεχνικός, κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες στη διάρκεια των προπονήσεων.

Αύριο ουσιαστικά ολοκληρώνεται η προετοιμασία και το Σάββατο, μετά από ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα, θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για την πόλη της Μακεδονίας.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου