Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Στην έξοδο από την ΑΕΛ ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Χωρίς καμία έκπληξη ήταν το τεχνικό επιτελείο του νέου προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννη Ταουσιάνη, αφού εκτός του ιδίου ανακοινώθηκε ως συνεργάτης ο Χρήστος Τσακίρης και ο γυμναστής, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, Γιώργος Γουνελάς.

Το νέο επιτελείο έχει άρωμα Βορείου Ελλάδας αφού ο Ταουσιάνης είναι από Θεσσαλονίκη, ο Τσακίρης από Δράμα και ο Γουνελάς από Καβάλα. Τις συστάσεις στους παίκτες έκαναν ο τεχνικός διευθυντής, Τάσος Βενέτης με τον αθλητικό διευθυντή, Στάθη Ταυλαρίδη.

Η έκπληξη όμως ήρθε από το γεγονός ότι δόθηκε η εντολή να προπονείται ο Θανάσης Παπαγεωργίου μόνος του, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής συμβολαίου, ενώ ανακοινώθηκε και η αναμενόμενη λύση συμβολαίου με τον Αργεντινό Ραμίρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά πλην του τραυματία Όγκμποε (ιδιαίτερη όρεξη είχαν ο Ηλιάδης με τον Κώστα Παπαγεωργίου που δεν ήταν στην ενδεκάδα στον αγώνα των Σερρών με τον Πανσερραϊκό) και το πρώτο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος τεχνικός είναι ποιοι θα παίξουν στα σέντερ μπακ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Μαξιμένκο (υπενθυμίζουμε ότι αποβλήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης) και ο Γωγουβίτης που ήρθε στη λαρισινή ομάδα από τα Γιάννενα ως ταλαντούχος.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου