Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Νταβέλης: "Θα το φτάσουμε στα άκρα" (ηχητικό)

Στην ραδιοφωνική “Ώρα της ΑΕΛ” του FORMedia Radio 99.8, η οποία μεταδίδεται καθημερινά στις 16:00, φιλοξενήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Νταβέλης.

Αφορμή της ζωντανής παρέμβασης του προέδρου των “βυσσινί” αποτέλεσε το διάρκειας τριών και πλέον ωρών “καυτό” Δ.Σ. της Super League 2 που μόλις είχε ολοκληρωθεί και στην ημερήσια διάταξη του ήταν οι διαιτησίες του πρωταθλήματος, ειδικότερα μετά τα γεγονότα των Σερρών και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την διαιτησία του Πουλικίδη, αλλά και το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, τα κριτήρια επιλογής των αγώνων που μεταδίδονται κ.ά.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε φυσικά η απουσία απ’ το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, των κατά τα άλλα λαλίστατων παραγόντων του, που μιλώντας στα media δεν δίστασαν να ζητήσουν έως και VAR για την κατηγορία, αλλά θεσμικά υπήρξαν άφαντοι!

Εξάλλου, ο κ.Νταβέλης τοποθετήθηκε και για τις πρόσφατες εξελίξεις στο τεχνικό team και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας γύρω από την ομάδα, ενόψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου και της επανέναρξης της ερχόμενη εβδομάδα των επίσημων αγώνων, τονίζοντας πως η ομάδα θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, ανεξάρτητα από τους ηλικιακούς περιορισμούς, καθώς υπήρξε πλέον το περιθώριο σχεδιασμού που δεν υπήρχε αντικειμενικά το καλοκαίρι.

“Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει”, κατέληξε, στέλνοντας τις εορταστικές ευχές του στον κόσμο και ειδικότερα στους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Ακούστε με προσοχή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου